Ekologiškos džiovintos dygliuotojo ožerškio (Goji) uogos be jokių priedų. Be pridėto cukraus (sudėtyje yra natūralių cukrų). Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Dygliuotasis ožerškis (lot. Lycium barbarum) auga Kinijoje, Mongolijoje ir Tibeto Himalajuose. Vakaruose žinomos kaip „supermaistas“. Šio pavadinimo goji uogos nusipelnė dėl itin turtingos sudėties.
Iš goji uogų spaudžiamos sultys, bet paprastai vartojamos džiovintos. Jos dedamos į sausus pusryčius, košes, į arbatą ar kompotą, valgomos vienos kaip užkandis. Prieš valgant skanu jas nuplauti ir trumpai pamirkyti vandenyje – bus minkštesnės ir labiau panašios į šviežias. Tokias mirkytas goji uogas labai skanu dėti į bananų ir migdolų pieno kokteilį.