Klauskite

Atsakome darbo dienomis 8-17 val.
Taip pat galite klausti telefonu +370 659 44144

Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti

Sojų pasta HATCHO MISO, ekologiška (400 g)

Ruschin

Sojų pasta HATCHO MISO, ekologiška (400 g)

Ruschin
10.55
10.55

„Ruschin“ ekologiška tradicinė japoniška sojų pasta HATCHO MISO. Tai vertingas fermentuotos sojos produktas. Nepasterizuotas ir pilnai susifermentavęs, dvejus metus brandintas kedro statinėse natūraliomis klimato sąlygomis (todėl atidarius nebūtina laikyti šaldytuve). Turi daug baltymų.

Naudojama gaminant tradicinius japonų patiekalus. Tinka sriuboms (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), bulvių košei, įvairiems padažams, pavilgams, marinatams, žuvies ir daržovių patiekalams gardinti.

Patarimas: miso pastą išmaišykite nedideliame kiekyje karšto vandens ir pilkite į sriubą jau baigus virti, nes verdant žūsta vertingos maistinės medžiagos.

Japonijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Sudedamosios dalys: sojų pupelės* (54%), vanduo, jūros druska, koji fermentas (lot. Aspergillus oryzae).
*– iš ekologinių ūkių.

Maistinė vertė (100 g) – 875kJ/208 kcal: riebalų 6.6 g (iš jų sočiųjų 0.9 g), angliavandenių 11.1 g (iš jų cukrų 0.6 g), baltymų 22.4 g, druskos 9.6 g.

Baltymai padeda palaikyti normalią kaulų būklę, raumenų masės augimą bei išsaugoti raumenų masę.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

RECEPTAS – miso sriuba (2 porcijos):
400 ml vandens,
5 cm Wakame jūros daržovių,
sezoninių daržovių (pvz., morkų, porų, svogūnų, brokolių),
2 valg. š. miso pastos.
Užvirinti vandenį su mirkytomis ir supjaustytomis Wakame daržovėmis. Sudėti smulkiai supjaustytas sezonines daržoves, žiupsnelį druskos ir virti 15 min. Nusemti nedidelį kiekį sultinio, jame ištirpinti miso ir baigiant virti supilti į sriubą. Palikti sriubą trumpai pavirsnoti.

Skaitykite daugiau:
- Guodos pastebėjimai. Kas yra Miso?
- Guodos pastebėjimai apie užkandžius
- Rytų virtuvės karalienė – soja
- (angliškai) Miso maistinės savybės
- (angliškai) Apie sojų pupeles

Kai kurie šaltiniai itin pabrėžia fermentacijos naudą sojos produktams. Teigiama, kad būtent tradiciniais metodais fermentuota soja (tofu, miso, shoyu) turi geriausias sojai priskiriamas savybes ir yra lengviausiai įsisavinama.

Sveiki Guodos pastebėjimai apie produktus be pridėto cukraus:

https://www.youtube.com/watch?v=9xkNqWv9Dmk

Prekės kodas: MK103
Bar kodas: 4035364000676

Susijusios prekės

Visos teisės saugomos © Livinn