Klauskite

Atsakome darbo dienomis 8-17 val.
Taip pat galite klausti telefonu +370 659 44144

Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti

Sojų ir ryžių pasta SHIRO MISO, ekologiška (400 g)

Ruschin

Sojų ir ryžių pasta SHIRO MISO, ekologiška (400 g)

Ruschin
13.99
13.99

„Ruschin“ ekologiška tradicinė japoniška sojų ir ryžių pasta SHIRO MISO. Tai vertingas fermentuotos sojos produktas. Fermentacijos laikas apie 4–6 mėnesiai. Be glitimo. Turtingo skonio. Turi daug baltymų.

„Shiro Miso“ lyginant su kitais mūsų turimais miso yra saldesnis, nes fermentuojantis ryžių krakmolas virsta cukrumi. Jame ryžių proporcija didžiausia ir mažiausia druskos.

Miso tinka maišyti ir su sviestu, ir su alyvuogių aliejumi. Naudojama gaminant tradicinius japonų patiekalus, paskanina sriubas (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), bulvių košę, įvairius padažus, pavilgus, marinatus, žuvies ir daržovių patiekalus.

Patarimas: miso pastą išmaišykite nedideliame kiekyje karšto vandens ir pilkite į sriubą jau baigus virti, nes verdant žūsta vertingos maistinės medžiagos.

Šis miso yra trumpiausios fermentacijos, todėl, nors ir pasterizuotas, atidarius reikia laikyti šaldytuve.

Japonijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Sudedamosios dalys: ryžiai*, vanduo, sojų pupelės*, jūros druska, koji fermentas (lot. Aspergillus oryzae).
*– iš ekologinių ūkių.

Maistinė vertė (100 g) – 745kJ/177 kcal: riebalų 4.4 g (iš jų sočiųjų 0.6 g), angliavandenių 29.2 g (iš jų cukrų 17.2 g), baltymų 10.9 g, druskos 5.5 g.

Baltymai padeda palaikyti normalią kaulų būklę, raumenų masės augimą bei išsaugoti raumenų masę.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

RECEPTAS – miso sriuba (2 porcijos):
400 ml vandens,
5 cm Wakame jūros daržovių,
sezoninių daržovių (pvz., morkų, porų, svogūnų, brokolių),
2 valg. š. miso pastos.
Užvirinti vandenį su mirkytomis ir supjaustytomis Wakame daržovėmis. Sudėti smulkiai supjaustytas sezonines daržoves, žiupsnelį druskos ir virti 15 min. Nusemti nedidelį kiekį sultinio, jame ištirpinti miso ir baigiant virti supilti į sriubą. Palikti sriubą trumpai pavirsnoti.

Skaitykite daugiau:
- Guodos pastebėjimai. Kas yra Miso?
- Guodos pastebėjimai apie užkandžius
- Rytų virtuvės karalienė – soja
- (angliškai) Miso maistinės savybės
- (angliškai) Apie sojų pupeles

Kai kurie šaltiniai itin pabrėžia fermentacijos naudą sojos produktams. Teigiama, kad būtent tradiciniais metodais fermentuota soja (tofu, miso, shoyu) turi geriausias sojai priskiriamas savybes ir yra lengviausiai įsisavinama.

Sveiki Guodos pastebėjimai apie produktus be glitimo:

https://www.youtube.com/watch?v=c7r_iRTASoQ

Apie produktus be pridėto cukraus:

https://www.youtube.com/watch?v=9xkNqWv9Dmk

Prekės kodas: MK105
Bar kodas: 4035364000768

Susijusios prekės

Prekės nėra sandėlyje
Visos teisės saugomos © Livinn