Avinžirnių – pupelių užtepėlė

Avinžirnių – pupelių užtepėlė

Avinžirnių – pupelių užtepėlė

Tinka ant duonos ar trapučių tepti.

Reikės:
1 puodelio virtų ar konservuotų avinžirnių,
1 puodelio virtų ar konservuotų baltų pupelių,
1/2 citrinos sulčių
2 laiškinių svogūnų (susmulkintų),
1 1/2 arb. š. kaparėlių,
2 valg. š. majonezo,
krapų,
1 arb. š. maltos ciberžolės,
1 arb. š. maltos raudonos paprikos,
druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

Dedame avinžirnius, pupeles ir visus kitus ingredientus į smulkintuvą su S formos peiliu, beriame prieskonius, įspaudžiame citrinos sulčių ir viską susmulkiname. Labai skanu tiesiog užtepti ant kątik iškeptos duonos. Ant tokio sumuštinio skanu dar dėti salotos lapą, pomidoro ar rauginto agurko griežinėlių – pagal kiekvieno skonį! Tokią užtepėlę galima laikyti stiklainėlyje šaldytuve kelias dienas.

Jelenos receptas

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui