„Biona“ ekologišku datulių sirupu saldinami vaisių kokteiliai, karšti ir šalti gėrimai, blynai, ledai, košės. Naudojamas saldžiuose kepiniuose, padažuose vietoj įprasto cukraus.
Apie datulių sirupą, kaip tų laikų pagrindinį saldiklį, užsimenama jau senovės dantiraščių manuskriptuose. Vidurio Rytuose plačiai naudojamas jau tūkstančius metų.
Prekės ženklas „Biona“ buvo sukurtas Londone prieš daugiau nei 35 metus. Jo įkūrėjai Noelis ir Donata tada pradėjo eksperimentuoti su paprasta namuose pagaminta granola, kurią jie pakuodavo ir parduodavo savo novatoriškoje ekologiškų produktų parduotuvėje „Windmill Wholefoods“. Ši buvo tokia populiari, kad gamyba greitai nebetilpo ant jų virtuvės stalo, taip ir gimė „Biona“.
Sveiko maisto šaknys yra sveikame dirvožemyje. Todėl „Biona“ nuolatos investuoja į ekologišką žemės ūkį. Kiekvienas šio ženklo produktas turi savo istoriją, dėmesys skiriamas net smulkiausioms detalėms.
Paragaukite „Biona“ ekologiškų produktų. Asortumente – riešutų kremai, traškučiai, padažai, gėrimai, užkandžiai ir kiti produktai. Rinkdamiesi „Biona“ produktus – Jūs renkatės sveikesnę ateitį.
Sudedamosios dalys: ekologiškas datulių sirupas.
Maistinė vertė (100 g): energinė vertė 1278 kJ/301 kcal: riebalų <0.1 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0.1 g), angliavandenių 66.0 g (iš kurių cukrų 66.0 g), skaidulinių medžiagų <0.1 g, baltymų 1.4 g, druskos 0.2 g.