„Cheesecake“ be „cheese“... Tofu sūrio tortas

„Cheesecake“ be „cheese“... Tofu sūrio tortas

„Cheesecake“ be „cheese“... Tofu sūrio tortas

Reikės užpildui:
2 pakelių šilkinio tofu (tinka ir įprastinis, bet „silken“ tiesiog labai minksta puri tekstūra),
2 bananų - sutrintų,
1/3 puodelio rudojo cukraus,
1 arb. š. vanilės ekstrakto,
1 puodelio mėgstamų uogų (gali būti maišytos, šviežios, šaldytos ar liofilizuotos).

pagrindui:
10-12 sausainių be glitimo,
2-3 valg. š. migdolų (pamerkti į vandeni bent 20 min., nupylus vandenį sumalti kavamale ar blenderiu),
2 valg. š. medaus (galima naudoti klevų ar agavų syrupą),
2 valg. š. maltų linų sėmenų ir džiovintų uogų mišinio (galima dėti tiesiog porą valg. š. linų sėmenų).

Įkaitinti orkaitę iki 180ºC temperatūros.

Gaminant pagrindą sausainius sutrupinti ranka ar virtuviniu kombainu, įmaišyti maltus riešutus, linų sėmenis, medų. Viską permaišyti su šaukštu, pilti į torto formą, suploti su ranka.

Pyrago masei dėti sutrintus bananus, pilti nusunktą tofu, vanilės ekstraktą, cukrų. Viską gerai išsukti virtuvės kombainu iki vientisos masės. Pilti į torto formą ant pagrindo, ant viršaus suberti uogas, dėti į orkaitę ir kepti apie 40 minučių ar iki kol medinis pagaliukas smeigiamas į centrą ištrauktas bus sausas.
Iškepus išimti ir leisti pravėsti. Tada dėti į šaldytuvą ir palikti 3-4 val. Skanaus!

Receptas iš tinklaraščio GARDAUS GYVENIMO KĄSNIS

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui