Klauskite

Atsakome darbo dienomis 8-17 val.
Taip pat galite klausti telefonu +370 659 44144

Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti

Džiovintų slyvų gėrimas (750 ml)

Rabenhorst

Džiovintų slyvų gėrimas (750 ml)

Rabenhorst
4.63
4.63

„Rabenhorst“ džiovintų slyvų ekstraktas (mažiausiai 97%) su trupučiu citrinos sulčių. Spaudžiama iš mirkytų džiovintų slyvų. Viename butelyje džiovintų slyvų gėrimo yra tiek maistinių medžiagų, kiek 970 g šviežių slyvų.

Rekomenduojama ryte išgerti stiklinę (200 ml) sulčių prieš pusryčius, esant poreikiui dar vieną stiklinę vakare.

Tamsaus stiklo butelyje. Prieš geriant suplakti. Atidarytą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 5 dienas.

„Rabenhorst“ džiovintų slyvų gėrimas 2015 metais laimėjo (aukščiausias įvertinimas: 20 balų iš 20 galimų) auksinį DLG medalį. DLG – didžiausias Europoje nepriklausomas testavimo centras, tikrinantis vaisių ir daržovių sultis bei gėrimus. Tikrinimo metu atliekami ekspertų sensoriniai vertinimai, mikrobiologiniai ir cheminiai – fiziniai tyrimai. Priklausomai nuo surinktų balų skaičiaus, suteikiamas bronzos, sidabro ar aukso medalis.

Vokietijoje pagamintas produktas.

Sudedamosios dalys: koncentruotas džiovintų slyvų ekstraktas (vanduo, džiovintos slyvos 43%), invertuotas cukraus sirupas, citrinų sultys.

Maistinė vertė (100 ml) – 285kJ/68 kcal: riebalų 0.1 g (iš jų sočiųjų 0.02 g), angliavandenių 17.2 g (iš jų cukrų 14 g), skaidulinių medžiagų 0.3 g, baltymų 0.4 g, druskos <0.075 g.

Skaitykite daugiau:
- Interviu (lietuviškai) su kompanijos „Rabenhorst“ atstove: apie pasterizavimą, kokybę ir sulčių gėrimą vietoj šampano
- (angliškai) Daugiau apie slyvų teigiamas savybes

Remiantis maistingumo duomenų baze (nutritiondata.self.com), džiovintos slyvos turi daug vitamino K (79% RMV – referencinė maistinė vertė suaugusiems), kalio (37%) ir vario (30%). Mangano šaltinis.

Puiki „naminė“ priemonė užkietėjus viduriams.

UAB „Sveiki produktai“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.

„Rabenhorst“ – tikrų sulčių gamintojas iš Vokietijos, jas spausti pradėjęs daugiau nei prieš 200 metų, ekologiškas – nuo 1969 metų. Sultys spaudžiamos tik iš šviežių vaisių ir daržovių, o negaminamos iš koncentrato, kaip įprasta. Jų įvairovė didžiulė – nuo egzotiškų goji, granatų ir malpigijų (acerola) iki gerai pažįstamų spanguolių, burokėlių.

Kuo „Rabenhorst“ sultys išskirtinės?
    • iš šviežių uogų, vaisių ir daržovių
    • tik iš labai aukštos kokybės žaliavos
    • be jokių konservantų
    • be pridėto cukraus ar kitų saldiklių
    • be dažiklių ar kitokių priedų
    • dauguma ekologiškos
    • ypač švelni pasterizacija
    • bekompromisė kokybės priežiūra ir žaliava
    • tik iš patikimų ūkių
    • įspūdingo skonio ir aromato

Sultys tampa tokios skanios gamintojo ilgalaikių įgūdžių, kūrybiškumo ir meistriškumo dėka – renkantis vaisius bei daržoves, kuriant mišinius, parenkant tausojančius apdorojimo būdus, pilstant į butelius ir t.t.

Kompanija yra ištobulinusi unikalų pasterizacijos metodą (toks pasterizavimo įrenginys yra tik vienas pasaulyje). Sultys kaitinamos iki 80–90°C temperatūros vos 15 sekundžių, o tuomet staigiai atvėsinamos. Kadangi jos neužverda, išsaugomi vitaminai ir kitos naudingosios medžiagos. Tokia inovatyvi pasterizacija yra viena iš priežasčių, kodėl „Rabenhorst“ sultys tokios turtingos skonio ir vasaros aromato.

Šios sultys yra ne tik nepakartojamo skonio, bet ir sveikos. Kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Vokietijoje, sultys visų pirma atsirado ne maisto prekių parduotuvėse, o vaistinėse – čia jos būdavo ir spaudžiamos, ir pardavinėjamos. Net ir dabar, kai maisto prekių parduotuvių tinklai išsiplėtę po visą šalį, tikros, grynos ir ekologiškos sultys liko vaistinių asortimente. Didžioji dalis kompanijos „Rabenhorst“ sulčių Vokietijoje parduodama būtent vaistinėse. Kai kurios iš jų, pavyzdžiui, vaikams skirta sulčių linija „Rotbäckchen“, rekomendojamos Vokietijos vaistininkų asociacijos.

Skirtingos sultys gali turėti skirtingą poveikį ir naudą organizmui, tačiau visose natūraliose sultyse, kurios pagamintos iš kokybiškų vaisių ar daržovių, gausu antioksidantų – tad jos naudingos bendrai gerai organizmo savijautai.

„Rabenhorst“ sultis gerti reikėtų kaip maistą, maždaug po pusę stiklinės per dieną, atskirai nuo valgio. Kai kurios iš sulčių yra maisto papildai, todėl turi dozavimo instrukcijas ir indelius. Kitos tinka mitybai praturtinti, kaip užkandis skubantiems ar kaip vitaminingas desertas.

Kai kas negeria sulčių dėl į jas pridėto cukraus ar natūralių sultyse esančių cukrų. „Rabenhorst“ sultyse nėra pridėto cukraus. O natūraliai esančių cukrų niekaip negalima lyginti su rafinuotu cukrumi. Juk natūraliai vaisuose ar uogose esantys cukrūs sąveikoje su skaidulomis, vitaminais ir kitomis naudingomis medžiagomis visai kitaip veikia žmogaus organizmą. Be energijos, t.y. angliavandenių mes negalėtume gyventi. O organizmas vis tiek jų išsireikalaus.

Tinkamas kiekis kokybiškų sulčių yra puikus būdas stiprinti organizmą.

Prekės kodas: G196
Bar kodas: 4004191001088

Susijusios prekės

Visos teisės saugomos © LIVIN