Klauskite

Atsakome darbo dienomis 8-17 val.
Taip pat galite klausti telefonu +370 659 44144

Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti

Japoniška žalioji arbata „Shincha Classic“, biri, ekologiška (50 g)

KEIKO

Japoniška žalioji arbata „Shincha Classic“, biri, ekologiška (50 g)

KEIKO
19.11
19.11

KEIKO „Shincha Classic“ – pati šviežiausia, iš pirmųjų jaunų lapelių, 2018 metų balandį skinta arbata. Aukščiausios kokybės ekologiška japoniška žalioji arbata. Shincha reiškia „nauja arbata“ ir yra tik sezoninė – nepraleiskite progos jos paragauti.

Gaminama iš 100% Yutaka Midori arbatžolių rūšies. Auginta pusiau pavėsyje ir itin trumpai džiovinta. Skonis pasižymi ypač ryškiu šviežumu ir išraiškingu aromatu. Paruošta arbata yra sodrios žalios spalvos. Labai tinkama gerti šalta!

Po KEIKO vardu slepiasi grupė neįprastų subtilių arbatų, kurių skonis ir aromatas visiškai skirtingas – kaip ir lapelių skynimo laikas. KEIKO arbatos auginamos ekologiniame ūkyje Kagošimos regione, pietinėje Japonijos dalyje. Arbata gali būti auginama pavėsyje arba saulėkaitoje. Auginant pusiau pavėsyje, po specialiais tinklais (japoniškai „Kabuse“) sąlygos tampa labai panašios į natūralias, kuriomis auga laukiniai arbatkrūmiai. „Kabusecha“ yra itin turtinga ekstraktais, išskirtinai žalia ir įgauna saldesnį skonį.

KEIKO arbatos apdorojamos ypatingu būdu, kuris leidžia arbatos lapeliams geriausiai atsiskleisti ir saugo nuo oksidacijos. Iš karto surinkus derlių arbatos lapeliai yra garinami, atvėsinami, suvyniojami ir išdžiovinami. Oro nepraleidžiantys maišeliai išlaiko aktyviuosius ingredientus ir šviežią arbatos aromatą iki to momento, kai Jūs juo mėgaujatės.

Paruošimas: užpilti ne karštesniu nei 60–65ºC vandeniu (iš viso galima 4 kartus). Vienas nubrauktas arbatinis šaukštelis arbatžolių vienam puodeliui (apie 150 ml) vandens. Pirmąjį užpylimą palaikyti 60 s ir pilnai nupilti iš arbatinuko – arbata paruošta mėgautis! Antrąjį užpylimą laikyti 15 s, trečiąjį 15 s, ketvirtąjį 30 s. Kaskart arbatą nuo arbatžolių reikia nupilti pilnai. Geriausia, kai visus keturis puodelius arbatos geriate be ilgų pertraukų tarp užpylimų.

Laikyti atidarytą pakelį sandariai uždarytą šaldytuve ir sunaudoti per 1 mėn.

Japonijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Paruošimas: užpilti ne karštesniu nei 60–65ºC vandeniu (iš viso galima 4 kartus). Vienas nubrauktas arbatinis šaukštelis arbatžolių vienam puodeliui (apie 150 ml) vandens. Pirmąjį užpylimą palaikyti 60 s ir pilnai nupilti iš arbatinuko – arbata paruošta mėgautis! Antrąjį užpylimą laikyti 15 s, trečiąjį 15 s, ketvirtąjį 30 s. Kaskart arbatą nuo arbatžolių reikia nupilti pilnai. Geriausia, kai visus keturis puodelius arbatos geriate be ilgų pertraukų tarp užpylimų.

Kaip teisingai paruošti japonišką žaliąją arbatą:

https://www.youtube.com/watch?v=aQd8MKNOT1E

Maistinė vertė (100 g) – 1247 kJ/299 kcal: riebalų 2.9 g (iš jų sočiųjų 1.1 g), angliavandenių 23.4 g (iš jų cukrų 1.8 g), baltymų 25.9 g, natrio <0.1 mg.

- Daugiau apie KEIKO arbatas skaitykite (vokiškai ir angliškai) gamintojo puslapyje.
- Taip pat lankstinuke apie arbatą ir kavą (lietuviškai).
- Guodos pastebėjimai straipsnyje Gyvenimas per trumpas gerti eilinę arbatą.
- 23 priežastys, kodėl verta gerti žaliąją arbatą (vokiškai). Paremta moksliniais straipsniais.
- Guodos pastebėjimai apie kartumo turinčius maisto produktus.

Sveiki Guodos pastebėjimai apie tai, kaip sumažinti pridėto cukraus:

https://www.youtube.com/watch?v=pMvsjlDOZik

Prekės kodas: G303
Bar kodas: 4031322000344

Susijusios prekės

Visos teisės saugomos © Livinn