Ekologiški pilno grūdo kviečiai - tinka daiginti, virti, malti, dėti į kepinius. Prieš verdant pamirkyti (geriausia užmerkti iš vakaro).
Prieš daiginimą mirkyti reikia vandenyje apie 18-24 valandas, sudygsta per 1-1.5 dienos.
Patarimas pusryčiams: Grūdus iš vakaro nuplaukite ir nakčiai užmerkite vandenyje santykiu 1:2. Ryte pavirkite kelias minutes ir apdenkite puodą rankšluosčiu, kad stovėtų šiltai. Po 20–30 minučių jau galima valgyti. Kartais (ypač jei laikoma trumpiau) reikia nupilti vandens perteklių. Paskaninkite druska ir mėgstamais aliejais. Žinoma, grūdai nesuverda iki košės. Jie būna nesulipę vieni su kitais, kramtyti tikrai yra ką. Atminkime, kad pilno grūdo kviečiai ar nešlifuoti ryžiai niekada nesuverda taip, kaip šlifuoti ar nepilno grūdo.
„Bio King“ – tikrų sveikos gyvensenos entuziastų iš Austrijos atrinkti skanūs ir sveiki maisto produktai.
„Bio King“ siūlo tradicinių ekologiškų gaminių asortimentą. Visi ingredientai ir žaliava perkama iš ekologinių ūkių. Įmonė įsikūrusi Kundl miestelyje, esančiame viename iš kalnuotų Tirolio regionų Austrijoje.
Sudedamosios dalys: ekologiški kviečiai.
Maistinė vertė (100 g) - 1355 kJ/324 kcal: riebalų 1.8 g, angliavandenių 59.6 g, baltymų 10.6 g.