Klauskite

Atsakome darbo dienomis 8-17 val.
Taip pat galite klausti telefonu +370 659 44144

Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti
Lęšiai su morkomis, kokosų pienu, cinamonu ir kuminu

Lęšiai su morkomis, kokosų pienu, cinamonu ir kuminu

Reikės:
300 g raudonųjų lęšių
1 svogūno
4 mažų morkų
400 ml vandens
1 nedidelio indelio pomidorų minkštimo
200 ml kokosų pieno kulinarijai
2 laimų sulčių
3 arb. š. malto kumino
2 arb. š. malto cinamono
1 valg. š. alyvuogių aliejaus

Paruošimas:
Supjaustykite svogūną plonais griežinėliais ir pakepinkite ant didelės kaitros keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Įberkite prieskonių ir kepinkite, kol svogūnai taps minkšti.
Nuskuskite ir supjaustykite morkas griežinėliais, įdėkite į keptuvę ir kelias minutes pakepinkite, kol karamelizuosis.
Nuplaukite lęšius, dėkite į keptuvę. Pilkite vandenį, pomidorų masę.
Virkite 20 minučių ant vidutinės kaitros su dangčiu. Jei reikia, įpilkite dar vandens, lęšiai turi būti minkšti ir kreminiai.
Supilkite laimų sultis ir kokosų pieną, dar 5 min. pavirkite ant mažos kaitros.

Patiekite su ryžiais, naan indiška duona ir papuoškite keliais šviežių koriandrų lapeliais.

Receptas ecomil.com

Įvertink

Ingredientai

Prekės nėra sandėlyje.
Gal yra artimiausioje parduotuvėje? Skambinkite >
Prekės nėra sandėlyje.
Gal yra artimiausioje parduotuvėje? Skambinkite >
Visos teisės saugomos © LIVIN