Meniu
Pieno pakaitalai – visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis produktas, kurį drąsiai gali vartoti visi, ir tie, kurie negali ar nenori vartoti pieno, netoleruoja laktozės.
Pasirinkimas: ekologiški pieno gėrimai gaminami iš augalinių kultūrų – migdolų, kokosų, sojos (žinoma, nemodifikuotos), avižų, ryžių, kynvos, sezamų. Yra saldintų agavų sirupu ir grynų, su kalciu turtingais jūros dumbliais, 1 l ir 200 ml pakeliuose. Migdolus, avižas ir soją galite rinktis ir miltelių forma.
Kulinarijai: įvairių rūšių augalinį pieną galima ne tik gerti. Juo galima užsipilti sausus pusryčius, naudoti vietoje tikro pieno verdant košes, sriubas, ruošiant padažus, kepiniuose. Taip pat balinti kavą, kakavą, arbatą.