Makaronų salotos su daržovėmis ir rudaisiais SHIMEJI grybais

Makaronų salotos su daržovėmis ir rudaisiais SHIMEJI grybais

Makaronų salotos su daržovėmis ir rudaisiais SHIMEJI grybais

Gaivus, lengvas popietės užkandis.

Reikės:
2 valdytojams reikės:
250 g makaronų,
aguročio,
vidutinio dydžio paprikos,
vidutinio dydžio morkos,
70 g shimeji grybų,
žiupsnelio druskos,
žiupsnelio bazilikų,
žiupsnelio šviežiai maltų juodųjų pipirų,
2 skiltelių česnako,
3 v. š. aliejaus,
100 ml grietinėlės (augalinio kremo).

Puode užvirinkite vandenį, įpilkite aliejaus ir įberkite žiupsnį druskos. Sudėkite makaronus ir vis pamaišydami virkite tiek, kiek nurodyta ant pakuotės. Makaronai neturi pavirsti koše!

Kol makaronai verda - morką supjaustykite šiaudeliais, papriką - juostelėmis, agurotį - pusmėnuliais.Išspauskite česnako skilteles. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite daržoves (kepkite apie 5 min.). Paskaninkite druska ir prieskoniais. Išvirusius makaronus nusunkite ir perliekite šaltu vandeniu - nesukibs. Su  išvirtais makaronais sumaišykite apkeptas daržoves ir viską padėkite šiltai.

Į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus suberkite atskirtus vienas nuo kito grybus. Maišydami apkepinkite, kol grybai įgaus švelniai auksinę spalvą. Tada supilkite grietinėlę, pagardinkite druska ir dar minutę kitą patroškinkite ant nedidelės ugnies.

Makaronus su daržovėmis dėkite į lėkštę, ant viršaus uždėkite grietinėlėje troškintus shimeji grybus. Grybai patiekalui suteikia švelnaus moliuskų prieskonio.

Virtuvės fėjų receptas.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui