Klauskite

Atsakome darbo dienomis 8-17 val.
Taip pat galite klausti telefonu +370 659 44144

Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti

Migdolų drožlės, ekologiškos (125 g)

Infinity Foods

Migdolų drožlės, ekologiškos (125 g)

Infinity Foods
5.95
5.95
Prekės nėra sandėlyje.
Gal yra artimiausioje parduotuvėje? Skambinkite >

Smulkinti ekologiški ispaniški migdolai be luobelės. Daugiausia naudojami kepiniams ir desertams. Patogu dėti į maistą vaikams - nebereikia smulkinti.

Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis. Mažai cukrų.

Ispanijoje užaugintas, Didžiojoje Britanijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Sudedamosios dalys: ekologiškos migdolų drožlės.

Supakuota aplinkoje, kurioje yra riešutų, sėklų, kviečių ir glitimo pėdsakų.

Maistinė vertė (100 g) - 2534 kJ/612 kcal: riebalų 55.8 g (iš jų sočiųjų 4.7 g), angliavandenių 6.9 g (iš jų cukrų 4.2 g), skaidulinių medžiagų 7.4 g, baltymų 21.10 g, natrio pėdsakai.

Baltymai padeda palaikyti normalią kaulų būklę, raumenų masės augimą bei išsaugoti raumenų masę.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Migdolai, kaip ir kiti riešutai, gerai malšina alkį, pasižymi įvairiomis kitomis vertingomis savybėmis.

Remiantis maistingumo duomenų baze (nutritiondata.self.com), migdolai turi daug vitamino E (100 g migdolų yra 218% RMV (referencinė maistinė vertė suaugusiems) vitamino E), mangano (115%), vario (100%), magnio (72%), vitamino B2 (71%), fosforo (69%), kalio (35%), kalcio (33%), cinko (31%). Taip pat yra baltymų, geležies (26%), folio rūgšties (25%), vitamino B3 (21%) šaltinis.

Migdolai turtingi aukštos kokybės baltymų, kuriuose santykinai didelė koncentracija dalinai pakeičiamos L-arginino amino rūgšties. Tačiau vaikams ši amino rūgštis yra esminė (nepakeičiama) ir turi būti gaunama iš maisto. L-argininas taip pat itin svarbus kraujagyslių sveikatai. Migdolų baltymai lengvai pasisavinami. Dėl šių savybių tai puikus maistas vaikams bei pagyvenusiems žmonėms.

Šaltiniai:
- http://nutritiondata.self.com/facts/nut-and-seed-products/3085/2
http://whfoods.org/genpage.php?tname=nutrientprofile&dbid=96
www.nuthealth.org
- Ros, E., L.C. Tapsell, J. Sabaté, 2010. Nuts and berries for heart health. Curr Atheroscler Rep. 12:397–406. 
- Jalali-Khanabadi, B-A., H. Mozaffari-Khosravi, N. Parsaeyan, 2010. Effects of almond dietary supplementation on coronary heart disease lipid risk factors and serum lipid oxidation parameters in men with mild hyperlipidemia. The Journal of Alternative and Complementary Medicine. 16(12):1–5. 
- Casas-Agustench, P., M. Bulló, J. Salas-Salvadó, 2010. Nuts, inflammation and insulin resistance. Asia Pac J Clin Nutr. 19(1):124-130.
- Kendall, C.W.C., A. Esfahani, J. Truan, K. Srichaikul, D.J.A. Jenkins, 2010. Health benefits of nuts in prevention and management of diabetes. Asia Pac J Clin Nutr. 19(1):110-116.

Prekės kodas: GAR48
Bar kodas: 5028869060114

Susijusios prekės

Migdolai, ekologiški (200 g)
Bio King
7.82
Visos teisės saugomos © Livinn