Klauskite

Atsakome darbo dienomis 8-17 val.
Taip pat galite klausti telefonu +370 659 44144

Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti

Migdolų miltai, ekologiški (200 g)

Smaakt

Migdolų miltai, ekologiški (200 g)

Smaakt
9.35
9.35

„Smaakt“ ekologiški migdolų miltai pastaruoju metu itin populiarūs kepiniams gardinti, dietiniams patiekalams gaminti. Suteikia švelnų migdolams būdingą skonį. Turi daug skaidulinių medžiagų, yra baltymų šaltinis.

Šie migdolų miltai – tai sumalti ekologiški blanširuotų migdolai. Palyginus su kitais mūsų parduodamais migdolų miltais, juose yra daugiau riebalų, tačiau mažiau baltymų. Ypač tinka kepiniams su migdolų miltais.

Olandijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Sudedamosios dalys: ekologiški blanširuotų migdolų miltai.

Sudėtyje gali būti glitimo, sojų, pieno, salierų, sezamų, žemės ir kitų riešutų pėdsakų.

Maistinė vertė (100 g):  
Energinė vertė 2518 kJ/609 kcal
Riebalų 55 g
   iš jų sočiųjų 4.9 g
Angliavandenių 6.2 g
   iš jų cukrų 5.3 g
Skaidulinių medžiagų 8.4 g
Baltymų 19 g
Druskos 0.03 g


Baltymai padeda palaikyti normalią kaulų būklę, raumenų masės augimą bei išsaugoti raumenų masę.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Remiantis maistingumo duomenų baze (nutritiondata.self.com), migdolai turi daug vitamino E (100 g migdolų yra 218% RMV (referencinė maistinė vertė suaugusiems) vitamino E), mangano (115%), vario (100%), magnio (72%), vitamino B2 (71%), fosforo (69%), kalio (35%), kalcio (33%), cinko (31%). Taip pat yra baltymų, geležies (26%), folio rūgšties (25%), vitamino B3 (21%) šaltinis.

Migdolai turtingi aukštos kokybės baltymų, kuriuose santykinai didelė koncentracija dalinai pakeičiamos L-arginino amino rūgšties. Tačiau vaikams ši amino rūgštis yra esminė (nepakeičiama) ir turi būti gaunama iš maisto. L-argininas taip pat itin svarbus kraujagyslių sveikatai. Migdolų baltymai lengvai pasisavinami. Dėl šių savybių tai puikus maistas vaikams bei pagyvenusiems žmonėms.

Šaltiniai:
- http://nutritiondata.self.com/facts/nut-and-seed-products/3085/2
http://whfoods.org/genpage.php?tname=nutrientprofile&dbid=96
www.nuthealth.org
- Ros, E., L.C. Tapsell, J. Sabaté, 2010. Nuts and berries for heart health. Curr Atheroscler Rep. 12:397–406. 
- Jalali-Khanabadi, B-A., H. Mozaffari-Khosravi, N. Parsaeyan, 2010. Effects of almond dietary supplementation on coronary heart disease lipid risk factors and serum lipid oxidation parameters in men with mild hyperlipidemia. The Journal of Alternative and Complementary Medicine. 16(12):1–5. 
- Casas-Agustench, P., M. Bulló, J. Salas-Salvadó, 2010. Nuts, inflammation and insulin resistance. Asia Pac J Clin Nutr. 19(1):124-130.
- Kendall, C.W.C., A. Esfahani, J. Truan, K. Srichaikul, D.J.A. Jenkins, 2010. Health benefits of nuts in prevention and management of diabetes. Asia Pac J Clin Nutr. 19(1):110-116.

UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.

Prekės kodas: GAR401
Bar kodas: 8718546997105

Susijusios prekės

Visos teisės saugomos © LIVIN