Klauskite

Atsakome darbo dienomis 8-17 val.
Taip pat galite klausti telefonu +370 659 44144

Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti
Iš JAPONIJOS – sena, bet sukurta lyg šiandienai

Iš JAPONIJOS – sena, bet sukurta lyg šiandienai

2017-03-13

„Livinn - sveiki produktai“ asortimente – maistas (ir ne tik) iš Japonijos. Pagaminta pagal senas tradicijas. Sena, bet sukurta lyg šiandienai!

> Autentiškos ekologiškos KEIKO žaliosios arbatos iš Japonijos yra išraiškingo ir turtingo skonio, aromato bei spalvos. Po KEIKO vardu slepiasi grupė neįprastų subtilių arbatų, kurių skonis ir aromatas visiškai skirtingas – kaip ir lapelių skynimo laikas. Auginamos tik geriausiomis sąlygomis, apdorojamos ypatingu būdu, kuris leidžia arbatos lapeliams geriausiai atsiskleisti ir saugo nuo oksidacijos.

> Japoniškos žaliosios arbatos milteliai MATCHA populiarumo viršūnėje! Ir vertinama tikrai ne tik dėl skaisčios žalios spalvos, kuri kūrybingai panaudjama kulinarijoje bei konditerijoje (tam turime specialiai skirtus ekologiškus Matcha miltelius Kabuse). Matcha – nuostabus energetinis gėrimas, kuriame be galo daug vertingų medžiagų. Šio gėrimo ruošimui geriausias pasirinkimas „Matcha Premium” (pakelyje arba dėžutėje).

> Ekologiškos tradicinės japoniškos miso pastos HATCHO, SHIRO, GENMAI ir nauja MUGI – tai vertingas fermentuotos sojos produktas. Labiausiai vertinama būtent dėl fermentacijos. Taip pat miso gausu baltymų, antioksidantų, vitaminų. Naudojama gaminant tradicinius japonų patiekalus, paskanina sriubas (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), bulvių košę, įvairius padažus, pavilgus, marinatus, žuvies ir daržovių patiekalus.

> Japoniška virtuvė neįsivaizduojama be gero tradicinio sojų padažo! Turime du ekologiškus „Ruschin“ – TAMARI ir SHOYU – atitinkamai metus ir pusantrų brandinti kedro statinėse. Vien tai daug ką pasako, o paragavus kitokio ir nebesinori.

> „Ruschin“ ekologiškas japoninių slyvų padažas UME-SU yra sūriai rūgštaus charakteringo skonio – labai tinka salotoms. Pikantiškas acto pakaitalas. Fermentuotas su perilių (shiso) lapais ir jūros druska.

> Dar vienas populiarus japonų virtuvės produktas – marinuotos japoninės slyvos UMEBOSHI. Japonai nuo seno vertino umeboši slyvas ir naudojo jas įvairiuose liaudies medicinos receptuose. Rūgščiai sūraus skonio. Tinka kaip pikantiškas pagardas prie daržovių ir ryžių patiekalų, supjaustytos naudojamos kaip prieskonis.

> Jūrų daržovėsWAKAME, AO NORI ir SUSHI NORI – naudojamos nedideliais kiekiais, kaip prieskoniai, tačiau jose tokia gausybė maistinių medžiagų, tarp kurių ir jodas, kad bet kokį patiekalą net ir mažiausias žiupsnelis padarys vertingesniu.

> Populiarieji ekologiški ryžių makaronai BIFUN be glitimo. Sriuboms, salotoms, su keptomis ar virtomis daržovėmis.

> Galiausiai sveiki užkandžiai – neįprasti, bet puikaus skonio krekeriai su juodaisiais sezamais, ekologiški žaliųjų žirnelių bei spindulinių pupuolių traškučiai. Nekepti aliejuje! Sotu ir daug baltymų.

> Ne tik maistas. „Shoyeido“ gamina aukščiausios klasės japoniškus natūralius smilkalus nuo 1705 metų. Smilkalai gaminami tradiciniu būdu – rankomis iš natūralių medžiagų: medžio, dervų, žolelių ir prieskonių.

Šiuos produktus iš Japonijos galite įsigyti visose „Livinn - sveiki produktai“ parduotuvėse ir internetu.

Susijusios prekės

Prekės nėra sandėlyje
Prekės nėra sandėlyje
Prekės nėra sandėlyje
Prekės nėra sandėlyje
Visos teisės saugomos © Livinn