Klauskite

Atsakome darbo dienomis 8-17 val.
Taip pat galite klausti telefonu +370 659 44144

Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti
Straipsnių nėra
2017-12-04
DELFI tiesioginėje transliacijoje apsilankė sveikos gyvensenos tyrinėtoja Guoda Azguridienė, kuri aptarė aktualiausius klausimus natūralios bei cheminės kosmetikos tema. Tuo pačiu autorė pristatė ir naujausią savo knygą ...
2017-11-27
Kiekvienais metais susikuria daugybė naujų kosmetikos gamintojų, bet didžioji dalis po kurio laiko nueina užmarštin. Gali sakyti, kad seniesiems lengviau, nes jie jau įsitvirtinę. Tačiau nėra visai taip – senieji turi savo įpročius, kurie ne tik gara...
2017-11-09
Migdolai – vienas iš labiausiai apdainuotų ir romantizuotų dalykų, iš tų, kuriuos mes valgome. Sakome „dangiški migdolai“, „kvepia migdolais“ ir pan. Kodėl jie dangiški? Skonis? Šiandien jau sunku pasakyti, kad taip, nes taip esame pripratę prie migd...
2017-09-22
Maisto produktų sudėtys pagaliau tapo bendra aktualija – visi žiniasklaidos kanalai šneka apie dviejų standartų maistą – vienos sudėtys senosioms ES šalims, kitos sudėtys Rytų Euro...
2017-09-14
intetinių plaukų priežiūros priemonių, kaip ir visos įprastinės kosmetikos, bazinė žaliava yra naftos produktai. Natūralių ir ekologiškų: augaliniai aliejai, ekstraktai, molis, mineralai, dumbliai ir kitos natūralios (gamtinės) medžiagos. Natūraliuos...
2017-09-12
Vienas dažniausiai iškylančių klausimų praktikoje – ką daryti su įkyriu odos pleiskanojimu. Ypač jei oda gausiai drėkinama toniku, drėkinamuoju kremu, bet būklė odos vis tiek negerėja. Sunku gali būti net nustatyti tokios odos tipą, nes pleiskanoti g...
2017-09-07
Dribsnių paruošimas taip pat nėra sudėtingas, bet 5–10 min. užtrunka. Paprastai žmonės klausia, ar galima avižų dribsnius tiesiog užpilti verdančiu vandeniu. Galima. Ypač jei nesant tokios galimybės pusryčių apskritai nevalgysite arba pirksit degalin...
2017-09-01
Nors avižų košė yra geriausi pusryčiai bet kuriuo metų laiku, ją prisiminti dabar – pats laikas. Kad ir kaip miesto žmogus būtų nutolęs nuo gamtos ir apsimestų nepaveikus, jos svyravimus, sezonų kaitą jaučiame visi. Net jei mums atrodo, kad niekas ne...
2017-07-20
Kadangi ne pirmą kartą lankau ekologiškų produktų gamintojus, jau žinau, kad išorė apgaulinga. Atvažiavus prie „Ölmühle Solling“ (Vokietijoje), atrodo, kad papuolei į mielo laiko leidimo vietą: sodelis, darželis, dvi spalvotos papūgos narvelyje (po t...
2017-07-12
Žinome, kad sezoninis maistas madingas. Bet neretam kyla klausimas, ar ši mada turi argumentų, ar yra tik forma bei propaganda. Kadangi vasara yra pats turtingiausias sezonas, dabar yra tinkamas laikas pakalbėti apie sezoninį maistą. Ši mada yra puik...
2017-07-06
Maistas kūdikiams yra labai specifinė maisto pramonės dalis. Pradedant nuo to, kad joks gamintojas negali pagaminti geriausio maisto kūdikiui – jį garantuoja tik mama. Kūdikiui visomis prasmėmis sveikiausia, kai jis maitinasi mamos pienu. Tačiau šis ...
2017-06-14
Atėjus vasarai daugelio galvos skausmas yra sugalvoti, kaip gintis nuo uodų, erkių ir kitų kandikų būnant gamtoje. Sąmoningesni vartotojai nemano, kad pakanka pasipurkšti bet kuo, kas žada apsaugą, ir viskas bus gerai. Nes patys repelentai yra stiprū...
2017-06-07
„Kai ekonomistas ir sveiko maisto žinovas parašo straipsnį apie gero maisto ekonomiką, gaunasi geriausias mano skaitytas straisnis ta tema. Kaifavau skaitydamas. Jau kuris laikas ...
2017-05-31
„Maisto tema yra ir teorinė, ir labai praktinė, o svarbiausia – kiekvienam aktuali, netgi tam, kuris tą aktualumą neigia“ – sako socialinių mokslų daktarė, maisto tyrinėtoja, ekologijos šalininkė Guoda Azguridienė.nKaip susigaudyti daugybėje mitybos ...
2017-05-11
Maisto produktų etiketes skaityti daugelis jau įprato. Taip, yra maisto priedai E, bet juos ir nesunku susirasti, ir pats jų kiekis produkte yra rimtas rodiklis. O ką daryti su kosmetika? ES šalyse kosmetikos gaminių sud...
2017-04-26
Rašau „dar“ ne dėl to, kad jau esu rašiusi, bet dėl to, kad Lietuvoje turbūt nėra kito maisto produkto, kuris būtų taip gerbiamas ir visuotinai pripažintas. Produktas be „nuodėmės“ pagal visas įmanomas sveikos mitybos teorijas: nealergizuojantis, be ...
2017-04-17
Daugelis žino, kad yra sveika valgyti maistą, kuriame daug skaidulinių medžiagų. Kiti, ir ypač kitos, žino, kad jis lieknina, todėl suteikia jam ypatingą statusą. Po kurio laiko užsimirštame, kodėl jis taip vertinamas, ir imame abejoti, ar tikrai ta ...
2017-04-06
Esu didelė gaminimo namie mėgėja ir advokatė. Gaminimas namie turi kelis esminius ir nenuginčijamus privalumus. Pirmas – žinai iš ko pagaminta. Antras – žinai, kokių jausmų ir minčių pridėjai. Trečias – patyrei kūrybos džiaugsmą. Tačiau kaip ir kiekv...
2017-04-04
Yra skirtingos nuomonės dėl to, kas yra svarbiausia kosmetikai apskritai. Vieni mano, kad kosmetika visų pirma yra skirta efektui gauti: nuplauti, suminkštinti, sudrėkinti, palyginti, pagražinti. Jei tai ji daro gerai, dauguma mūsų esame linkę visus ...
2017-03-16
Kas sojų padažą priskiria prie sveiko maisto? Ne šiaip nekenksmingo, bet naudingo žarnynui, imunitetui, širdžiai ir t.t.? Nedaugelis. Nes prisižiūri ir prisiragauja sojų padažų, kurie su sveiku maistu iš tiesų neturi nieko bendro. Pagaminti kaip pigi...
Rodyti daugiau (liko straipsnių 170)
Visos teisės saugomos © Livinn