„Bergerie“ ekologiškas kreminis avių pieno jogurtas – skanus ir vertingas produktas. Galima valgyti vieną ar gardinti mėgstamais priedais – uogomis, dribsniais, medumi. Produkto sudėtyje yra laktozės.
Šis kreminis avių pieno jogurtas yra puikus kalcio šaltinis. Kalcis padeda palaikyti normalius: kraujo krešėjimą, energijos apykaitą, raumenų veiklą, nervų impulso perdavimą, virškinimo fermentų veikimą. Kalcis reikalingas normaliai kaulų ir dantų būklei palaikyti. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Plastikiniame indelyje. Rekomenduojama laikyti 2-8ºC temperatūroje, atidarius – šaldytuve.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas riebus avių pienas*, pasterizuotas nugriebtas avių pienas*, gyvos jogurto bakterijos.
*– iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 g) – 343 kJ/82 kcal: riebalų 4.8 g (iš jų sočiųjų 3 g), angliavandenių 4.2 g (iš jų cukrų 4.2 g), baltymų 5.5 g, druskos 0.07 g. Kalcio 190 mg (19% RMV – referencinė maistinė vertė).