„Cavalier“ belgiškas juodasis šokoladas konditerijai su saldikliais (saldinta steviolio glikozidu). Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų). Galima lydyti, naudoti desertams, šokoladiniams gėrimams gaminti. Netinka kaitinti mokrobangų krosnelėje. Kakavos mažiausiai yra 80%. Turi itin daug skaidulinių medžiagų.
Paprastai šokoladas su saldikliais, o ne cukrumi, turi specifinį skonį, tačiau ne veltui belgų šokoladas visame pasaulyje garsėja aukšta kokybe – „Cavalier“ šokoladai itin gero skonio.
Daigiau apie stevijos augalą:
- (angliškai) Stevia plant (herb) nutrition facts
UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.
„Cavalier“ yra Belgijos šeimos įmonė, kurianti, gaminanti ir parduodanti šokolado gaminius be cukraus nuo 1996 m. „Cavalier“ skirtas šokolado mėgėjams, kurie nori arba turi vengti cukraus.
Šokoladai su saldikliais dažnai turi specifinį skonį, tačiau „Cavalier“ šokoladai iš Belgijos, visame pasaulyje žinomi dėl savo aukštos kokybės – jie tikrai skanūs.
Daugiau nei dešimt metų „Cavalier“ kaupė unikalias becukrių šokolado gaminių gamybos žinias. Todėl šiandien mūsų įmonė gali pristatyti kokybę ir skonį, o Jums nebereikia rinktis tarp to kas skanu ar kas sveika.
Sudedamosios dalys: kakavos masė, maistinės skaidulos (dekstrinas, inulinas, oligofruktozė), saldikliai (eritritolis, steviolio glikozidas), kakavos sviestas, emulsiklis sojos lecitinas, natūralūs aromatai.
Kakavos mažiausiai 80%.
Pagaminta aplinkoje, kurioje yra pieno, glitimo (kviečių) ir riešutų.
Maistinė vertė (100 g) - 1797 kJ/429 kcal: riebalų 35.1 g (iš jų sočiųjų 22 g), angliavandenių 17.3 g (iš jų cukrų 3 g, poliolių 8.7 g), skaidulinių medžiagų 34.8 g, baltymų 5.2 g, druskos 0.02 g.