Liofilizuotas avietes skanu valgyti vienas ar su sausais pusryčiais, tai puikus ingredientas į salotas bei konditerinius gaminius. Galima paskaninti ir arbatą. Be pridėto cukraus (sudėtyje yra natūralių cukrų). Turi daug skaidulinių medžiagų.
Uogos supakuotos plastikiniame indelyje (20 g/250 ml).
Liofilizacija – tai technologinis procesas, kurio metu vaisiai ir uogos džiovinami dideliame šaltyje (-80°C), vakuuminėje erdvėje. Liofilizuojant nenaudojamos jokios cheminės medžiagos ar konservantai ir yra išsaugoma praktiškai 100 proc. produktuose esančių biologiškai vertingų medžiagų. Pvz., jeigu džiovinant įprastu būdu, vitamino C produkte lieka tik apie 40 proc., užšaldant – iki 85 proc., tai liofilizuojant – 98 proc. Liofilizacija turi dar vieną privalumą – žaliava išlaiko pirminę formą, o jos tekstūra yra specifinė, traški ir puri. Tačiau ji yra dešimt kartų lengvesnė, nes uogoje nelieka vandens.
Pagaminta pagal LAMMC Sodininkystės ir daržininkystės instituto rekomendacijas.