„Infinity Foods“ ekologiškos nekepintos grikių kruopos šviesesnės ir švelnesnio skonio negu mums įprastos kepintos. Naudojamos košėms, salotoms, sriuboms. Be glitimo. Turi mažai riebalų, be druskos.
Paruošimas: 1 puodelui kruopų 2 puodeliai vandens. Virti 10 min. ir palikti uždengus šiltai. Galima prieš tai pakepinti keptuvėje – atsiras riešutų prieskonis.
Šie nekepinti grikiai tinkami ir daiginimui. Prieš daiginimą mirkyti reikia vandenyje labai trumpai – apie 15–20 minučių (mirkant ilgiau gali sugesti), sudygsta per 1–1.5 dienos. Svarbu tikrinti drėgmę, skalauti arba pakeisti medžiagą kas 12 valandų. Daigai daug greičiau sudygsta šiltame ore. Švelnau s skonio daiginti grikiai ypač populiarūs žaliavalgiškoje (raw) mityboje. Skanu dėti į salotas, kokteilius, iš jų daryti kotletukus. Juos galima valgyti kaip saldžią košę su skystu medumi ar klevų sirupu.