„Organic India“ ekologiška tulsi arbata su prieskoniais CHAI MASALA. Tai aromatingas ir skoniu turtingas gėrimas. Pagaminta sumaišius šviežiai sumaltus ekologiškus prieskonius (masala), aukštos kokybės juodąją Assam arbatą ir tulsi. Ši arbata mėgstamiausia šaltuoju metų laiku, nes šildo ir tonizuoja, tačiau prieskoninių arbatų mėgėjų geriama ir vasarą.
Tulsi yra ypatinga žolė, ne veltui Indijoje vadinama šventuoju baziliku, tai senovės išmintis šiuolaikiniam pasauliui. Sudėtingos cheminės sandaros augalas. Tulsi poveikis organizmui visapusis, bet dažnai subtilus. Kaip balzamas kūnui, protui ir sielai, dėl savo savybių naudojamas Indijoje jau daugiau nei 5000 metų. „Žolių karalienė“ tulsi šiandien nukeliavo ir į Vakarus. Reguliariai vartojantys tulsi arbatą vertina ją itin palankiai. Gerkite tulsi arbatą kasdien tiek, kiek patinka – skirtingai nuo daugelio žolelių, jos nereikia dozuoti. Vaikai ją taip pat mėgsta.
„Organic India“ tulsi auginama kaimo ūkiuose, darnaus žemės ūkio būdu. Šios ekologiškos arbatos sudarytos iš geriausių tulsi lapelių bei žiedų, sumaišytų su kitais ekologiškais augalais, arbatomis ar prieskoniais. Taip sukuriamas natūralus, bet išskirtinis gėrimas.
Paruošimas: 1 arbatos pakelį užpilti naujai užvirintu vandeniu. Palikti 5-10 min. Galima pasaldinti. Gaminti dvigubai stipresnę (2 pak. arbatos 1 puodeliui vandens), kai geriama atšaldyta. Geriausia gerti be pieno.
Sudėtyje yra kofeino. Nerekomenduojama vaikams ir nėščioms moterims.
Grynasis kiekis 52.5 g (25 pak. x 2.1 g).
Naudinga Jums, naudinga aplinkai! Pirkdami „Organic India“ produktus, Jūs ne tik mėgaujatės aukščiausia kokybe, bet ir dalyvaujate bei sustiprinate šios bendrovės holistinę misiją tausoti gamtą, propaguoti darnų ekologinį žemės ūkį ir saugoti natūralią eko-sistemą, remiant tūkstančius smulkių ūkininkų Indijos kaimuose.
„Organic India“ – ekologiškų ir laukinių žolelių ajurvediniai maisto papildai. Taip pat tulsi (baziliko) arbatos – skoniui, šilumai ir sveikatai.
Sudedamosios dalys: Tulsi (šventojo baziliko) arbatos mišinys: Krishna Tulsi (lot. Ocimum sanctum) lapai 12.6%, Rama Tulsi (lot. Ocimum sanctum) lapai 9%, Vana Tulsi (lot. Ocimum gratissimum) lapai 5.4%; Assam (lot. Camellia sinensis) juodoji arbata 28%, cinamono žievė 18%, imbieras 10%, kardamonas 7.5%, juodieji pipirai 4%, gvazdikėliai 2.5%, muskato riešutai 1.5%, muskato kevalo milteliai 1.5 %.