„Biovegan“ ekologiškas ruošinys šokoladiniams ledams. Paprasta paruošti – užtruksite tik 3 min. ir nereikės ledų gaminimo aparato. Be glitimo. Tinka veganams.
Papildomai reikės: 150 ml šalto sojų gėrimo ir 100 ml šalto sojų kremo arba 250 ml šalto pieno ne mažiau 3.5 % riebumo.
Paruošimas: 250 ml šalto skysčio supilti į indą, kuriame gaminsite, ir įdėti į šaldiklį 30 min. Su plakikliu plakti 1/2 min. nustačius žemiausią padalą, kad tūris padidėtų 4 kartus (su sojų gėrimu – mažiau). Į suplaktas putas sudėti miltelius ir išmaišyti. 1 min. plakti plakikliu nustačius vidutinę padalą ir 1 min. aukščiausią padalą, kol susidarys kreminė puta. Supilti į indelius ir dėti 6-8 val. į šaldiklį 18°C. Atitirpus nedėti atgal į šaldiklį. Norint gaminti su aparatu, suplaktas putas supilti į aparatą ir gaminti, kaip nurodo gamintojas.
„Biovegan“ yra ekologiškų kepinių ir kitų patiekalų priedų gamintojai – pradininkai, dirbantys nuo 1986 metų. Nuolatos stebina naujais ekologiškais veganiškais produktais, skirtais duonos, pyragų ar kitų desertų gaminimui. Skonis – svarbiausia!
Sudedamosios dalys: cukraus pudra* (97% neapdorotas cukranendrių cukrus*, tapijokos krakmolas*), gliukozės sirupas*, inulinas*, kakava, 6.7% kartusis šokoladas (kakavos masė*, nerafinuotas cukranendrių cukrus*, cukranendrių cukrus*, kakavos sviestas*), emulsiklis: sojų lecitinas*, tirštiklis (pektinas*, guaro guma*, ksantano guma, saldžiavaisio pupmedžio milteliai*).
* – iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 g) – 1634 kJ/387 kcal: riebalų 4.2 g (iš jų sočiųjų 2.7 g), angliavandenių 80 g (iš jų cukrų 74 g), skaidulinių medžiagų 11 g, baltymų 2.0 g, druskos 0.03 g.