„Bauck Hof“ pilno grūdo skaldytos miežių kruopos iš biodinaminio ūkio. Greitai išverda, nereikia mirkyti. Idealiai tinka ruošiant daugelį gardžių patiekalų: kepsnelius, įdarus, apkepus, daržovių patiekalus, sausus pusryčius, salotas, sriubas, garnyrą vietoje ryžių.
Baltymų šaltinis. Turi daug skaidulinių medžiagų, mažai riebalų ir druskos.
Paruošimas: Užvirinti 2 puodelius vandens arba daržovių sultinio su trupučiu druskos. Suberti 1 puodelį kruopų ir maišant pavirti 2 min. Viryklę išjungti. Puodą palikti ant karštos kaitlentės, puodo dangtį apversti, uždėti ant puodo. Į apversto dangčio vidų įpilti truputį šalto vandens. Tai neleis kruopoms prisvilti. Palikti kruopas 20 min. išbrinkti, po to išpurenti šakute.