„Biovegan“ ekologiškas šokoladinis pudingas be glitimo. Tinka veganams.
Pilnai kompostuojama pakuotė, kuri po 6-9 mėnesių suyra į CO2, vandenį ir naują biomasę.
Papildomai reikės: 500 ml augalinio gėrimo arba pieno (priklausomai nuo naudojamo augalinio gėrimo (pvz., ryžių) gali skirtis konsistencija), 3-4 v.š. neapdoroto cukranendrių cukraus arba kito saldiklio.
Paruošimas: 8 v.š. skysčio sumaišyti su pakelio turiniu. Likusį skystį užvirinti. Maišant supilti skystį su išmaišytais milteliais. 2 min. pavirti nuolat maišant ant mažos kaitros. Pudingą supilstyti į indelius ir atšaldyti.
Patarimas: šiltą pudingą supilstyti į nedideles stiklinaites, atšaldyti ir iškrėsti ant lėkštės. Papuošti šokolado drožlėmis ir vaisiais.