Sudėtis
Sudedamosios dalys: maistinės skaidulos: dekstrinas, inulinas, oligofruktozė; kakavos masė, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai (pieno), lazdyno riešutai, saldikliai: eritritolis, steviolio glikozidas; augaliniai riebalai: palmių, palmių branduolių, saulėgrąžų, rapsų; marcipanas (migdolai, saldikliai: eritritolis, steviolio glikozidas; ryžių miltai, stabilizatorius sorbitolis, konservantas kalio sorbatas, akacijų skaidulos, kviečių skaidulos, migdolų aromatas), nugriebto pieno milteliai, konservantas glicerolis, koncentruotas sviestas (pieno riebalai), citrinų tyrė, apelsinų tyrė, aviečių tyrė, kokosų drožlės, pistacijos, speculoos prieskoniai, natūralūs aromatai, skrudintų kakavos pupelių gabalėliai, kava, emulsiklis sojos lecitinas, alkoholis, liofilizuotų bananų milteliai, pektinas, liofilizuotų aviečių gabalėliai, maistinės rūgštys: citrinos rūgštis, vyno rūgštis.
Juodajame šokolade kakavos mažiausiai 55%;
pieniškame šokolade kakavos mažiausiai 36%;
sausųjų pieno medžiagų mažiausiai 14%.
Pagaminta aplinkoje, kurioje yra glitimo (kviečių) ir riešutų.