Ekologiškos džiovintos dygliuotojo ožerškio (goji, lot. Lycium barbarum) uogos. Be pridėto cukraus (sudėtyje yra natūralių cukrų). Turi daug skaidulinių medžiagų.
Dygliuotasis ožerškis auga Kinijoje, Mongolijoje ir Tibeto Himalajuose. Šios „Supernutrients“ gamintojo uogos yra auginamos Kinijoje. Vakaruose žinomos kaip „supermaistas“. Šio pavadinimo goji uogos nusipelnė dėl itin turtingos sudėties.
Iš goji uogų spaudžiamos ir sultys, bet paprastai vartojamos džiovintos. Jos dedamos į sausus pusryčius, košes, į arbatą ar kompotą, valgomos vienos kaip užkandis. Prieš valgant skanu jas nuplauti ir trumpai pamirkyti vandenyje – bus minkštesnės ir labiau panašios į šviežias. Tokias mirkytas goji uogas labai skanu dėti į bananų ir migdolų pieno kokteilį.
Literatūroje nurodoma, kad naudojantys kraują skystinančius vaistus, besilaukiančios ir maitinančios moterys šiomis uogomis turėtų nepiknaudžiauti.
Tradicinėje Kinų, Tibeto ir Indų medicinoje goji uogos jau daugiau nei 6000 metų naudojamos žmogaus organizmui stiprinti.
Ekologiškuose vaisiuose viso to nėra >
„Supernutrients“ (Didžioji Britanija) ekologiškas „supermaistas“ iš viso pasaulio: spirulina, chlorelė, goji, čija, maca, kakavos sviestas, kviečių želmenų, reishi grybų, baobabo milteliai, balkšvojo gysločio sėklų luobelės ir kt.
Sudedamosios dalys: ekologiškos dygliuotojo ožerskio (goji) uogos.
Supakuota aplinkoje kurioje yra apdirbami riešutai.
Maistinė vertė (100 g) – 1305 kJ/309 kcal: riebalų 2.6 g (iš jų sočiųjų 0.8 g), angliavandenių 53.4 g (iš jų cukrų 53.2 g), skaidulinių medžiagų 14 g, baltymų 11.1 g, druskos 1.9 g.