Kedro ledai – delikatesas kiekvienam. Be galo skanūs švelnaus ir nekartaus skonio kedro riešutai sukuria šilkinį ir kartu itin prabangų ledų skonį.
Kodėl verta paragauti „Baltų ledų“?
„Baltų ledų“ skoniuose suskamba vienas kitą papildančių natūralių aukščiausios kokybės produktų kvapai ir skoniai. Tradicinis desertas – ledai – naujai atgimė vyriausiajai „Baltų ledų“ gamybos technologei suderinus Italijos ledų gamintojų meistrystę su trupučiu fantazijos ir Azijos virtuve. Eksperimentuojant su kedrais, kanapėmis, levandomis, kardamonu, juodaisiais pipirais ir kitais ingredientais, kurių visai nesitikėtume rasti leduose, buvo sukurti visiškai unikalių, ypatingų skonių ledai.
„Baltų ledų“ unikalumą atsiskleidžia ne tik ingredientai, bet ir vartojimo ypatingumas – jie nėra vien karštos vasaros dienos desertas, bet gurmaniškuose maisto deriniuose atsiskleidžiantis produktas.
„Baltų ledai“ gaminami šalia Vilniaus Pikutiškių kaime, „Craft“ manufaktūroje, nedidelėmis partijomis, daug dėmesio skiriant kiekvienos jų skoniui ir kokybei išgauti. Šios technologijos dėka „Baltų ledų“ technologai sugeba ledų receptūrose nenaudoti cheminių priedų, kvapiklių, dažiklių ir pan. Būtent dėl to gaunamų galutinių produktų partijos būna visiškai unikalios, o ledai – skanūs ir švieži, kaip naminiai ledai.
Sudedamosios dalys: pienas 58% (gamintojas ES), grietinėlė, kiaušiniai (kiaušinių tryniai), kedrų pasta 11.6% (kedro riešutai), cukrus, dekstrozė, stabilizatorius (saldžiavaisio pupmedžio derva, maltodekstrinas, dekstrozė, skaidulinės medžiagos).
Maistinė vertė (100 g) – 916 kJ/218 kcal: riebalų 13.2 g (iš jų sočiųjų 1.6 g), angliavandenių 22.2 g (iš jų cukrų 15.7 g), baltymų 3.9 g, druskos 0.07 g.