„Biovegan“ ekologiškas pudingas su burbono vanile iš Madagaskaro. Be glitimo. Tinka veganams.
Pilnai kompostuojama pakuotė, kuri po 6-9 mėnesių suyra į CO2, vandenį ir naują biomasę.
Papildomai reikės 500 ml augalinio gėrimo arba pieno (priklausomai nuo naudojamo augalinio gėrimo (pvz., ryžių) gali skirtis konsistencija), 3-4 v.š. neapdoroto cukranendrių cukraus arba kito saldiklio.
Paruošimas: 6 v.š. skysčio sumaišyti su pakelio turiniu. Likusį skystį užvirinti. Maišant supilti skystį su išmaišytais milteliais ir 2 minutes pavirti nuolat maišant ant mažos kaitros. Pudingą supilstyti į indelius ir atšaldyti.
Patarimas: šiltą pudingą supilstyti į nedideles stiklinaites, atšaldyti ir iškrėsti ant lėkštės. Papuošti šokolado drožlėmis ir vaisiais.
„Biovegan“ yra ekologiškų kepinių ir kitų patiekalų priedų gamintojai – pradininkai, dirbantys nuo 1986 metų. Nuolatos stebina naujais ekologiškais veganiškais produktais, skirtais duonos, pyragų ar kitų desertų gaminimui. Skonis – svarbiausia!
Sudedamosios dalys: kukurūzų krakmolas*, burbono vanilė* 1.6%, Himalajų druska (iš Salt Range regiono Pakistane).
* – iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 g) – 1471 kJ/346 kcal: riebalų <0.5 g (iš jų sočiųjų <0.1 g), angliavandenių 86 g (iš jų cukrų 0.9 g), skaidulinių medžiagų <0.5 g, baltymų <0.5 g, druskos 0.39 g.