Veganiški avinžirnių rutuliukai

Veganiški avinžirnių rutuliukai

Veganiški avinžirnių rutuliukai

Veganiškas patiekalas, bet patiks visiems.

Reikės:
2 puodelių avinžirnių,
2.5 v. š. linų sėmenų,
4 v. š. avižų sėlenų,
1/2 puodelio avinžirnių miltų,
1 a. š. svogūnų miltelių,
1/2 a. š. persilado prieskonių (petražolių ir česnakų mišinys),
10 g džiovintų pomidorų,
1/2 a. š. druskos,
2 skiltelių česnako,
žiupsnelio kumino,
1/4 a. š. ciberžolės,
1/4 a. š. juodųjų pipirų,
30 g šviežių petražolių.

Kaip gaminti, žiūrėkite čia:

 

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui