Klauskite
Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti

Sojų ir miežių pasta MUGI MISO, ekologiška (400 g)

Ruschin

Sojų ir miežių pasta MUGI MISO, ekologiška (400 g)

Ruschin
12.48
12.48

„Ruschin“ ekologiška tradicinė japoniška sojų ir miežių pasta MUGI MISO. Tai vertingas fermentuotos sojos produktas. Nepasterizuota. Turi daug baltymų. Tinka veganams.

Miso tinka maišyti ir su sviestu, ir su alyvuogių aliejumi. Naudojama gaminant tradicinius japonų patiekalus, paskanina sriubas (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), bulvių košę, įvairius padažus, pavilgus, marinatus, žuvies ir daržovių patiekalus.

Patarimas: miso pastą išmaišykite nedideliame kiekyje karšto vandens ir pilkite į sriubą jau baigus virti, nes verdant žūsta vertingos maistinės medžiagos.

Plastikiniame indelyje. Atidarius laikyti šaldytuve.

Japonijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Sudedamosios dalys: sojų pupelės* (43%), miežiai* (32%), vanduo, jūros druska, koji fermentas (lot. Aspergillus oryzae).
*– iš ekologinių ūkių.

Maistinė vertė (100 g) – 682kJ/180 kcal: riebalų 4.9 g, angliavandenių 22.8 g, baltymų 11.2 g.

Baltymai padeda palaikyti normalią kaulų būklę, raumenų masės augimą bei išsaugoti raumenų masę.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

RECEPTAS – miso sriuba (2 porcijos):
400 ml vandens,
5 cm Wakame jūros daržovių,
sezoninių daržovių (pvz., morkų, porų, svogūnų, brokolių),
2 valg. š. miso pastos.
Užvirinti vandenį su mirkytomis ir supjaustytomis Wakame daržovėmis. Sudėti smulkiai supjaustytas sezonines daržoves, žiupsnelį druskos ir virti 15 min. Nusemti nedidelį kiekį sultinio, jame ištirpinti miso ir baigiant virti supilti į sriubą. Palikti sriubą trumpai pavirsnoti.

Skaitykite daugiau:
- Guodos pastebėjimai. Kas yra Miso?
- Guodos pastebėjimai apie užkandžius
- Rytų virtuvės karalienė – soja
- (angliškai) Miso maistinės savybės
- (angliškai) Apie sojų pupeles

Kai kurie šaltiniai itin pabrėžia fermentacijos naudą sojos produktams. Teigiama, kad būtent tradiciniais metodais fermentuota soja (tofu, miso, shoyu) turi geriausias sojai priskiriamas savybes ir yra lengviausiai įsisavinama.

Apie produktus be pridėto cukraus:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9xkNqWv9Dmk

Prekės kodas: MK122
Bar kodas: 4035364000720

Susijusios prekės

Visos teisės saugomos © Livinn