Klauskite

Atsakome darbo dienomis 8-17 val.
Taip pat galite klausti telefonu +370 659 44144

Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti

Sojų padažas TAMARI, ekologiškas (150 ml)

Clearspring

Sojų padažas TAMARI, ekologiškas (150 ml)

Clearspring
5.59
5.59

„Clearspring“ ekologiškas tradicinis japoniškas sojų padažas TAMARI be glitimo, pagamintas pagal 500 metų senumo tradicinį receptą, naudojant tradicinius gamybos procesus, perduodamus iš kartos į kartą. Puikaus subalansuoto skonio. Dvigubai stipresnis – kiekvienam buteliui pagaminti sunaudota dvigubai daugiau sojos pupelių nei gaminant įprastą sojų padažą.

Natūralios fermentacijos, brandinta dvi vasaras kedro statinėse. Brandinimo laikas būtinai apima dvi vasaras, nes fermentacija vyksta aktyviau, kai yra šilta (palyginimui: įprastinis sojų padažas paprastai fermentuojamas kelis mėnesius).

Tinka beveik prie visų patiekalų, ypač sriuboms, padažams, salotoms, įvairiems grūdų ir daržovių patiekalams gardinti. Naudoti prieš baigiant gaminti. Tinka veganams.

 

Japonijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Sudedamosios dalys: sojų pupelės* 46%, vanduo, jūros druska, mirinas* (saldieji ryžiai*, vanduo, kultūriniai ryžiai*).
*– iš ekologinių ūkių.

Maistinė vertė (100 g):  
Energinė vertė 415 kJ/98 kcal
Riebalų 0 g
   iš jų sočiųjų 0 g
Angliavandenių 8.4 g
   iš jų cukrų 0.6 g
Baltymų 15 g
Druskos 19.4 g

 

„Clearspring“ užtikrina, kad iš Japonijos importuojami maisto produktai, tame tarpe ir jūros daržovės,  atitinka visus saugumo reikalavimus. Nepriklausomai nuo Japonijos ir ES valdžios institucijų vykdomos kontrolės, pats gamintojas nuolat tikrina produktų radioaktyvumo lygį. Iki šiol jokiuose „Clearspring“ gaminiuose nebuvo aptikta jokių radioaktyviųjų junginių.

Sužinokite daugiau:
- Guodos pastebėjimai. Senas, lėtas ir tobulas… japoniškas sojų padažas
- Vaida Kurpeinė. Kaip išsirinkti gerą sojų padažą?
- (angliškai) Apie sojos produktų savybes

Kai kurie šaltiniai itin pabrėžia fermentacijos naudą sojos produktams. Teigiama, kad būtent tradiciniais metodais fermentuota soja (tofu, miso, shoyu) turi geriausias sojai priskiriamas savybes ir yra lengviausiai įsisavinama.

Sveiki Guodos pastebėjimai apie produktus be glitimo:

https://www.youtube.com/watch?v=c7r_iRTASoQ

UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.

Prekės kodas: MK163

Susijusios prekės

Visos teisės saugomos © LIVIN