Šokoladinis pyragas su varškės įdaru

Šokoladinis pyragas su varškės įdaru

Šokoladinis pyragas su varškės įdaru

Reikės šokoladinei masei:
125 g kambario temperatūros sviesto,
215 g cukraus,
2 kiaušinių,
80 g miltų,
20 g kokoso miltų (jeigu neturite, tada dėkite iš viso 100 g miltų),
30 g saldžiavaisio pupmedžio miltelių (kakavos pakaitalo) arba kakavos,
1/2 a.š. kepimo miltelių,
žiupsnelio druskos,
50 g ištirpinto juodo šokolado,
50 g sutrupintų graikinių riešutų;

Varškės masei:
50 g kambario temperatūros sviesto,
150 g varškės,
65 g cukraus,
1 v. š. miltų,
1 kiaušinio.

Ruošiame šokoladinę masę: sviestą išplakame su cukrumi iki purios masės. Į šią masę mušame kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakant. Miltus susimaišome su   kokoso miltais ir saldžiavaisio pupmedžio milteliais (kakava), kepimo milteliais, druska bei trupintais riešutais ir sujungiame su sviesto mase. Ištirpiname šokoladą ir šį taip pat įmaišome į bendrą masę. Daugiau nei pusę paskleidžiame jos į kepimo formą, ant jos varškės masę ir tada likusią šokoladinę masę, kurią patogiausia dėti su šaukštu ir paskui išlyginti.

Varškės masės paruošimas: išplakame varškę su sviestu ir subėriant likusius produktus viską išplakame.

Kepame  įkaitintoje  orkaitėje 175° apie 50 min.

Jelenos virtuvė.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui