Meniu
Iš kitų riešutų bertoletijos išsiskiria savo dydžiu ir švelniu skoniu. Šie riešutai dar vadinami braziliniais, nes jie auga atogrąžų miškuose Pietų Amerikoje. Ekologiški bertoletijų riešutai gali būti kramsnojami kaip maistingas užkandis, o taip pat dedami į įvairius kepinius, desertus ir kitus patiekalus.
Bertoletijos pasižymi išskirtine maistine verte, todėl vos keletas riešutų numalšins alkio jausmą ir išsyk suteiks energijos. Tai puikus skaidulinių medžiagų šaltinis, turintis labai mažai cukrų.
Geriausia braziliškus riešutus skanauti nekepintus ir nesūdytus. Tuomet riešutai nepraranda savo maistinės vertės ir išsaugo visas žmogaus organizmui naudingas medžiagas. Verta prisiminti, kad bertoletijų riešutų nereiktų suvalgyti per daug. Skanaukite saikingai, nes tai labai kaloringas ir koncentruotas maistas. Praturtinkite savo mitybą bertoletijų riešutais – tai užtikrintas energijos šaltinis.
Prisijunkite prie 20 tūkst. prenumeratorių ir gaukite nuolaidą
Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.
Sutinku