Šiuolaikinis pasaulis iš naujo atranda kakavos magiją, kurios vertė ir reikšmė buvo žinoma dar senovės civilizacijose, kur ši gėrybė buvo skirta tik aukščiausio rango žmonėms. „Ananda cacao“ kūrėjai savo kelionę į unikalios kakavos paieškas pradėjo Peru – šioje šalyje jie atrado itin retą ir ypatingą „Criollo“ kakavos pupelių rūšį, sudarančią vos 3 % visos pasaulio kakavos produkcijos.
Šios pupelės auginamos mažose, tvariose ir etiškose plantacijose, kuriose kiekvienas etapas – nuo fermentacijos iki džiovinimo saulėje – atliekamas rankomis su meile ir pagarba gamtai. Kakavos apdirbimo procese nenaudojama aukšta temperatūra, todėl išsaugomos visos vertingosios kakavos savybės: natūralus aromatas, maistinė vertė ir unikalus skonis.
„Ananda cacao“ kūrėjų aistra kakavai paskatino įkurti pirmuosius Lietuvoje Kakavos Namus – vietą, kur kiekvienas gali pažinti ir mėgautis autentiška kakava bei jos kultūra. Tai ne tik produktas, bet ir patirtis, kviečianti atrasti kakavos magiją nuo šaknų iki puodelio.