Paįvairinkite savo kasdienį maisto racioną įvairiais padažais bei užtepais. Tai paprasčiausias būdas įprastam maistui suteikti naują skonį. Mėgstantiems tradicinę virtuvę siūlome išmėginti majonezą be kiaušinių, atrasti ekologiškas garstyčias.
Šlakelis aukščiausios kokybės neskaidrinto obuolių acto suteiks išskirtinio aromato Jūsų salotoms, padažams bei marinatams. Svarbu, kad virtuvės spintelėje visuomet būtų pomidorų pastos ar tyrės atsargų ‒ tuomet neabejotinai būsite pasiruošę pasigaminti aromatingą makaronų padažą ar daržovių troškinį.
Čia rasite gausų Azijos virtuvėje naudojamų padažų bei specifinių ingredientų pasirinkimą: kokybiškus sojų, japoninių slyvų, Yuzu ponzu padažus, tradicinę japonišką sojų pastą miso, sezamų pastą tahini ir kt. Apsirūpinkite reikalingais ingredientais ir nustebinkite artimuosius egzotiškais ir maistingais Azijos virtuvės patiekalais.
Platus ir džemų bei uogienių pasirinkimas.