Klauskite

Atsakome darbo dienomis 8-17 val.
Taip pat galite klausti telefonu +370 659 44144

Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti

Alyvuogių (12)

Kokybiškas šalto spaudimo alyvuogių aliejus suteiks išskirtinio skonio ir aromato įvairiausiems patiekalams. Vieni svarbiausių kokybiško alyvuogių aliejaus rodiklių yra spaudimo būdas ir rūgštingumas. Svarbu, kad aliejus būtų išspaustas mechaniniu būdu, praėjus kuo trumpesniam laikui nuo alyvuogių surinkimo. Aukščiausios rūšies arba ypač tyro (extra virgin) alyvuogių aliejaus maksimalus leistinas rūgštingumas yra 0.8%. Tiesa, itin aukštos kokybės aliejaus rūgštingumas bus gerokai žemesnis už privalomą normą – 0,1-0,2%. Į alyvuogių aliejaus subtilybes besigilinantiems gurmanams, be abejo, informacijos apie produkto savybes ir skonį suteiks alyvuogių veislė, augimo regionas ir kiti subtilesni niuansai. Mūsų siūlomi puikūs „La Molazza“ aliejai atkeliavo iš Pietų Italijos Kalbrijos regiono. „Centonzealyvuogių aliejus išgautas iš Sicilijos vulkaniniame dirvožemyje užaugusių alyvmedžių.
Verta atminti, kad alyvuogių aliejuje dominuoja mono-nesočiosios riebalų rūgštys, todėl visas naudingas savybes išsaugosite naudodami ne kaitintą – apšlakstydami salotas, gardindami košes, sriubas ir kitą jau paruoštą maistą. Alyvuogių aliejus taip pat gali būti naudojamas troškinimui bei trumpam kepimui neaukštoje temperatūroje.

 

Išskleisti
prekių nerasta
Prekės nėra sandėlyje
Rodyti daugiau (liko prekių 12)
Visos teisės saugomos © Livinn