Minkšti, švelnaus skonio anakardžių riešutai gali tapti maistingu užkandžiu arba paįvairinti salotas ir kitus patiekalus. Šie riešutai ypač mėgstami ne tik dėl savo skonio, bet ir dėl maistinės vertės.
Saujelė sočių ir maistingų riešutų akimirksniu numalšins alkį. Anakardžiai taip pat puikiai tinka tiek saldžių, tiek nesaldžių patiekalų pagardinimui. Salotoms šie riešutai suteiks daugiau sotumo ir malonaus traškumo. Anakardžių riešutai taip pat naudojami gaminant įvairius vegetariškus daržovių troškinius. Ruošiant maistą nepamiršk ir kitų produktų – anakardžių gėrimo, kremo ar riešutų sviesto. Didesnė kasdienio raciono įvairovė leis užtikrinti sveikatai palankią mitybą ir mėgautis naujais skoniais.
Maistingiausi yra termiškai neapdoroti, neskrudinti ir nesūdyti ekologiški anakardžių riešutai. Skanaujant anakardžius, verta prisiminti, kad jie, kaip ir kiti riešutai, yra itin koncentuotas maistas, todėl rekomenduojama vartoti saikingai.