Ekologiški migdolai – puikus pasirinkimas ieškantiems sveikų užkandžių. Jie taip pat pravers mėgstantiems ruošti maistą ir eksperimentuoti virtuvėje.
Geriausias maistines savybes išlaiko nesaldinti ir nesūdyti migdolų riešutai. Skrudinti migdolai pasižymi maloniu traškumu ir sodresniu aromatu, tačiau labai svarbu jų neperkaitinti. Migdolus saugu skrudinti iki 70ºC. Aukštesnėje temperatūroje gali pradėti irti naudingosios šių riešutų medžiagos, todėl norint paskanauti skrudintų riešutų, rekomenduojame nepasikliauti masine produkcija ir migdolus skrudinti namie. Saujelė migdolų riešutų gali tapti lengvai pasiekiamu sočiu ir maistingu užkandžiu, kuris greitai numalšina alkį ir suteikia daug energijos.
Tiesa, svarbu atminti, kad tai labai koncentruotas maistas, todėl derėtų neprarasti saiko jausmo. Migdolų riešutai idealiai dera įvairiausiuose saldžiuose kepiniuose ir desertuose. Jais gali gardinti pusryčių košes, jogurtus, salotas ir kitus patiekalus. Iš ekologiškų migdolų pagamintas subtilaus skonio gėrimas, gali tapti puikiu gyvulinės kilmės pieno pakaitalu.
Ieškantiems išskirtinio skonio skanėstų, siūlome paskanauti „Aiello“ ekologiškus migdolus pieniškame šokolade. Šie Italijoje pagaminti saldainiai maloniai nustebins savo unikaliu švelniu skoniu ir maloniu traškesiu.