Kanapių sėklos – naujai atrandamas tradicinis lietuviškas produktas. Dėl savo išskirtinės maistinės vertės šios sėklos tituluojamos supermaistu. Mažose pilkšvose kanapių sėklose sukaupta daug žmogaus organizmui reikalingų medžiagų: augalinių baltymų, skaidulų, mikroelementų bei amino rūgščių. Kanapių sėklos labiausiai vertinamos kaip Omega-3 ir Omega-6 riebiųjų rūgščių šaltinis.
Pristatome aukščiausios kokybės „Hempus“ kanapių produktus, pagamintus iš patikimuose Lietuvos ūkiuose užaugintų kanapių. Pagal savo skonį bei mitybos įpročius rinkitės lukštentas arba nelukštentas kanapių sėklas. Nelukštentos kanapių sėklos pasižymi švelniu riešutiniu skoniu. Šiek tiek paskrudinus sausoje keptuvėje atsiskleis sodresnis sėklų skonis bei aromatas.
Šaukštas lukštentų kanapių pagardins Jūsų maistą ir praturtins kasdienę mitybą. Rytais įberkite žiupsnelį kanapių sėklų į jogurtą, košę, vaisių ir daržovių sultis bei kokteilius ir pradėkite dieną kupini energijos.
Šaukštas sėklų suteiks malonaus traškumo bei papildomo maistingumo salotoms, sriuboms, padažams, troškiniams ir kitiems patiekalams. Iš kanapių sėklų galite pasigaminti įvairių kanapių produktų: kanapių pieno, kanapinio pesto, kanapių druskos ar kanapinio padažo. Jomis tinka pagardinti salotas, sriubas, košes ir kitus patiekalus.