Goji uogos dėl savo išskirtinės maistinės vertės dažnai vadinamos supermaistu. Šių uogų nauda žmogaus organizmui pastebėta jau seniai – tradicinėje Kinijos medicinoje jos buvo laikomos jaunystės ir ilgaamžiškumo šaltiniu. Nedidelės rausvos goji uogos gali tapti itin maistingu užkandžiu, nes jose yra daug skaidulinių medžiagų ir kitų žmogaus organizmui naudingų mikroelementų.
Pačios vertingiausios yra ekologiškos džiovintos dygliuotojo ožerškio (Goji) uogos be pridėtinio cukraus, sulfitų ir jokių kitų priedų. Tokios uogos išsaugo ne tik visas savo naudingąsias medžiagas, bet ir nepraranda unikalių skonio savybių.
Goji uogas skanauk vienas kaip maistingą užkandį, taip pat jos tinka gardinti įvairius patiekalus. Berk uogų į sausus pusryčius, košes, į arbatą ar kompotą. Prieš valgant trumpai vandenyje palaikytos džiovintos ožeršknio uogos suminkštės ir primins šviežias. Tokiomis minkštomis uogomis gardink bananų ir migdolų pieno bei kitus pamėgtus sveikuoliškus kokteilius.