„Centonze“ ekologiškas extra virgin alyvuogių aliejus – tai ne tik produktas, bet ir alyvuogių aliejaus tradicijų puoselėjimo istorija. Iš Nocellara del Belice alyvuogių, augančių Sicilijos vulkaniniame dirvožemyje, gaminamas aliejus yra išskirtinis dėl savo skonio ir maistingųjų savybių.
Aliejus spaudžiamas gamintojo spaudykloje šaltuoju mechaniniu būdu iš ne ilgiau kaip prieš 4 val. rankomis nurinktų alyvuogių, užtikrinant nepriekaištingą kokybę.
Šis aliejus – puikus polifenolių šaltinis, kuriame gausu maistinių medžiagų ir subtilių skonio natų, tad jis puikiai tinka gurmanams ir alyvuogių aliejaus mėgėjams. Jo turtingas skonis atspindi Sicilijos gamtos ir ilgaamžių alyvuogių auginimo tradicijų harmoniją.
„Centonze“ istorija siekia senovę, kai Viduržemio jūros regione alyvmedžiai buvo vertinami už jų naudingas savybes. Įkvėpti senovės graikų paveldo, „Centonze“ šeimos nariai tęsia tradiciją, išlaikydami aukščiausią alyvuogių aliejaus gamybos kokybę, kuri sujungia praeitį ir dabartį į autentišką skonio patirtį.