Juodasis beržo grybas, dar vadinamas Chaga, tai šimtmečius žinomas natūralus sveikatinimo šaltinis, vertinamas dėl savo antioksidacinių savybių ir teigiamo poveikio imunitetui. Jau nuo 16-ojo amžiaus šis grybas vartojamas arbatos pavidalu, o šiandien jo nauda pasiekiama dar patogiau – kapsulėmis, milteliais, tinktūromis ir skystais eliksyrais.
Estų šeimos įmonė „Chaga Health“ siūlo produktus, pagamintus iš natūraliomis sąlygomis Baltijos miškuose užaugusių Chaga grybų, išsaugant visas naudingąsias medžiagas. Miltelius galima lengvai įtraukti į kasdienę mitybą – maišyti į kavą, glotnučius ar košę, o ieškantiems skonio įvairovės patiks eliksyrai su juodaisiais serbentais, šaltalankiais ar erškėtuogėmis. „Chaga Health“ gaminiai padeda palaikyti kasdienę gerovę natūraliu, moksliškai pagrįstu būdu.
„Chaga Health“ – tai daugiau nei papildas, tai ryšys su gamta ir senosiomis sveikatos puoselėjimo tradicijomis. Su Chaga kasdienė mityba tampa gilesnė, sąmoningesnė ir veiksmingesnė, o kiekvienas gurkšnis ar šaukštelis – tai žingsnis stipresnio kūno, aiškesnio proto ir natūralaus gyvybingumo link.