„Kitados drevėj“ – tai daugiau nei medus. Tai šimtmetį gyvuojanti bitininkystės tradicija, perduodama iš kartos į kartą nuo 1915 metų. Iš Ramygalos kilusi šeima tęsia senąsias drevinės bitininkystės paslaptis, kuriose svarbiausia – pagarba bitėms ir gamtai. Bitės čia gyvena natūraliu ritmu, be skubos, o žmonės tiesiog padeda joms kurti tikrą, gyvą medų.
Šis natūralus lietuviškas medus išsiskiria savo unikaliu paruošimo būdu – jis paliekamas avilyje tiek laiko, kiek reikia, kad subręstų natūraliai. Bitės jį šildo savo kūneliais, vėdina sparneliais ir taip užtikrina, kad medus išliktų švelnus, aromatingas bei visus metus skystas. Jokio kaitinimo, filtravimo ar perteklinio apdorojimo – tik gryna gamtos dovana, išlaikanti visas vertingąsias medžiagas.
„Kitados drevėj“ medus – tai skonis, kuris pasakoja istoriją apie meilę bitėms, laikui ir tradicijai. Kiekvienas šaukštelis atspindi šimtmečio patirtį ir nuoširdų šeimos darbą. Rinkdamasis šį medų, renkiesi tikrumą, lietuvišką paveldą ir šimtmečio harmoniją su gamta.