Nealkoholinis persikų ir kombučios kokteilis

Nealkoholinis persikų ir kombučios kokteilis

Nealkoholinis persikų ir kombučios kokteilis

2 porcijoms reikės:

  • 300 ml kombučios (švelnesniam skoniui galima perpus maišyti su gazuotu vandeniu)
  • 1 persiko (arba nektarino)
  • saujelės trešnių (ar braškių)
  • 0.5 citrinos (arba 1 laimo) sulčių
  • kelių rozmarino šakelių (arba mėtų lapelių ar bazilikų)
  • ledukų

Gaminimas: 

  • Persiką supjaustyti riekelėmis (arba jei norite intensyvesnio persikų skonio - sutrinti elektriniu trintuvu).
  • Į kiekvieną taurę dėti ledukų. Įspausti citrinos arba laimo sulčių.
  • Dėti persikų gabalėlius, po keletą trešnių ir rozmarino šakelių.
  • Viską užpilti kombučia.
  • Tiekti iškart.

Recepto autorė: tinklaraštininkė Be dietų

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui