Žaliavalgiškas spanguolių kisielius

Žaliavalgiškas spanguolių kisielius

Žaliavalgiškas spanguolių kisielius

„Jau kelintus metus nebeverdu kisieliaus, o gaminu šį – labai maistingą, greitai paruošiamą ir be galo skanų žaliavalgišką spanguolių kisielių. Patinka netgi tiems, kas nemėgo to tradicinio!“ – sako recepto autorė tinklaraštininkė Žalia, bet ne žolė.

Reikės:
2 šaukštų pernakt išbrinkintų balkšvojo gysločio luobelių (stiklinėje vandens),
200 g spanguolių,
apie 750 ml vandens,
2 šaukštų medaus arba bet kokio Jūsų naudojamo saldiklio – agavų, klevų.

Viską sublenderiuoti kokteilinėje ir viskas!
P.S. Vandens kiekį pagal norimą tirštumą bei saldiklio kiekį pagal norimą saldumą galite reguliuoti pagal savo skonį.

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui