Keptas tofu su kariu

Keptas tofu su kariu

Keptas tofu su kariu

Super greitas, super skanus ir tiesiog tobulas veganiškas patiekalas pusryčiams.

Reikės (4 porcijoms):
800 g „Clearspring“ šilkinio tofu
2 v. š. sezamų aliejaus
3 a. š. kario miltelių
3 a. š. ciberžolės miltelių
3 v. š. Tamari sojų padažo
25 g imbiero šaknies (sutarkuoti ir išspausti sultis)
1 laimo vaisiaus
110 g kale lapinių kopūstų lapų (stambiai supjaustytų)
1 vidutinės morkos (nuskustos ir supjaustytos šiaudeliais)
2 svogūnų laiškų (smulkiai supjaustytų)
1 vidutinio svogūno (smulkiai supjaustyto)
jūros druskos

Gaminimas:
1. Keptuvėje įkaitinkite sezamų aliejų. Sudėkite svogūnus ir pagal skonį įberkite jūros druskos. Kepkite ant mažos ugies, kol pasidarys permatomi. Sudėkite morkas ir kale kopūstus. Gerai išmaišykite su dviem mentelėm. Įpilkite 1/4 puodelio vandens ir toliau maišykite, kol kale lapai pradės vysti, o morkos suminkštės.
2. Dėkite nusausintą tofu ir maišydami susmulkinkite. Įberkite dar jūros druskos, kario ir ciberžolės. Viską labai gerai išmaišykite. Jei tofu per sausas, įpilkite dar šiek tiek vandens.
3. Kai tofu suminkštėjęs, pilkite Tamari sojų padažą ir vėl išmaišykite. Po 7 min. pašlakstykite laimo ir imbiero sultimis. Išmaišykite. Išjunkite kaitinimą ir apibarstykite supjaustytais šviežiais svogūnų laiškais. Skanu valgyti su duona ir avokadu.

Receptas iš www.clearspring.co.uk

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui