Kepimui naudodami tam tinkamą aliejų mėgausitės puikiu patiekalų skoniu, nekenkdami savo sveikatai. Dėmesingai atrinkome aliejaus kepimui asortimentą. Visi mūsų parduodami aliejai yra pagaminti tausojančiu šalto spaudimo būdu, itin griežtai kontroliuojant žaliavų kokybę ir technologinius procesus.
Didžioji dalis aliejų kepimui yra ekologiški. Tą patį patiekalą kepdami ant skirtingo augalinio aliejaus ar lydyto sviesto ghi išgausite skirtingas skonio variacijas. Sezamų aliejus patiekalams suteiks ypač malonų prieskonį, tinka Azijos virtuvės patiekalams ruošti. Kepti galima ir ant saulėgrąžų aliejaus, jei parinkta tinkama saulėgrąžų rūšis.
Kaitinant kokosų aliejų nesusidaro kenksmingos transriebiosios rūgštys, todėl jis puikiai tinka ruošti maistą aukštoje temperatūroje: kepti „Wok“ keptuvėje, tiesiog kepti, skrudinti, taip pat kepiniams, troškiniams ir kt. Lydytas sviestas Ghi (ghee) net aukštoje temperatūroje išsaugo savo maistinę vertę, todėl drąsiai jį rinkitės tiek kepimui, tiek gruzdinimui.