Miso sriuba puodelyje

Miso sriuba puodelyje

Miso sriuba puodelyje

Karšta, greitai ir ypač lengvai paruošiama miso sriuba. Tiesiog sudėkite igredientus į puodelį, užpilkite karštu vandeniu ir viskas! Tokią sriubą galite pasiruošti netgi darbe. Receptą galite pritaikyti savo skoniui. Kad sriuba būtų dar sotesnė, įsipilkite šiek tiek avižų dribsnių.

1 porcija - Paruošimo laikas: 2 minutės

Reikės:
1-2 arb. š. sojų ir rudųjų ryžių pastos „Genmai Miso“*
0.5 arb. š. Atlanto jūros daržovių mišinio salotoms
2 arb. š. vidutinio stambumo avižų dribsnių
0.5 cm smulkiai tarkuoto imbiero šaknies (arba 1 arb. š. imbiero sulčių)
žiupsnelio kajeno pipirų

Pagardinimui (pasirinktinai):
šviežių prieskoninių žolelių
citrinos žievelės
¼ arb. š. rudųjų ryžių acto
½ arb. š. skrudintų sezamų aliejaus
šlakelio žaliosios citrinos sulčių
šiek tiek smulkinto česnako
vienos juostelės jūros daržovių DULSE
kelių kedro riešutų
šilkinio tofu, supjaustyto kubeliais

*priklausomai nuo puodelio dydžio ir pageidaujamo sūrumo.

Visus ingredientus sudėkite į puodelį, užpilkite šiek tiek karšto vandens, pamaišykite, kad ištirptų miso pasta, užpilkite karšto vandens iki puodelio viršaus ir mėgaukitės.

„Clearspring“ receptas.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui