2022 m. II- pusmečio ryškiausios LIVIN naujienos. Vertina LIVIN naujienų ambasadorės

2023-01-05
2022 m. II- pusmečio ryškiausios LIVIN naujienos. Vertina LIVIN naujienų ambasadorės

Praėjusiais metais atrinkome keletą nuomonės formuotojų, kurios myli, vertina LIVIN prekinį ženklą ir pakvietėme jas tapti LIVIN naujienų ambasadorėmis išbandant naujus LIVIN asortimento produktus. Kiekvieną mėnesį šios merginos turėjo progą išbandyti  naujus LIVIN maisto kategorijos produktus, juos paragauti, įvertinti, integruoti į kasdienius receptus.

Išbandę daugiau nei 50 LIVIN naujienų merginos išrinko po 3 mėgstamiausius produktus, kuriuos drąsiai galėtų jums rekomenduoti.

Agnė Dzeranova – sporto entuziastė, TV laidos vedėja.
Esu  trijų vaikų mama, vizažistė, sporto entuziastė, TV3 laidos "Į Sveikatą" vedėja.  Laidoje, kaip ir tikrame gyvenime ieškau sveikesnių receptų arba tradiciniuose receptuose produktus keičiu į sveikesnes alternatyvas, kurias ir randu LIVIN parduotuvėse. Džiaugiuosi, kad čia galima rasti tokių produktų, kurie praturtina mano patiekalus maistingomis medžiagomis, nes mums su šeima svarbu gyventi kokybišką gyvenimą ir turėti stiprią sveikatą.

► OCEAN FRUIT JŪROS DUMBLIAI

Įvairių skonių jūros dumbliai - tobulas užkandis ir pagardas greitiems makaronų patiekalams. Puikiai tiko su ryžių makaronais, bet skanūs ir tiesiog vieni. O dar žinant jų vertę, dvigubai skaniau.

► "ACALA Premiuim Kombucha" gėrimas SPRITZ STYLE. 

Tai bene žymiausias itališkas kokteilis naujai atgimęs kombučia gėrime. Mes nevartojame alkoholio jau apie 6-7 metus, tad ACALA gėrimai - puiki alternatyva prie skanios vakarienės ar tiesiog švenčių metu.

► BIOSAURUS kepti kukurūzų traškučai

Labai patiko vaikams dėl išskirtinės dinozauriukų formos ir skirtingų skonių. Suvalgė juos per vieną vakarą.


Viktorija Klapova – maisto entuziastė, tinklaraštininkė „Gaminame ir mėgaujamės“.
Kuomet šeimoje atsirado vaikai, prasidėjo kokybiškesnių, natūralesnių produktų paieškos. Pradėjau galvoti daugiau apie tai, ką pati dedu į burną, o tuomet visos paieškos mane atvesdavo į LIVIN. Džiaugiuosi dalyvaudama šiame projekte, nes mano pasitikėjimas LIVIN parduotuvėmis tik išaugo, nes turėjau galimybę iš arčiau pamatyti šiek tiek „virtuvės“ ir suprasti, kad į parduotuvių lentynas patenka tik labai kruopščiai atrinkti ir įvertinti produktai. Tad dabar apsipirkdama LIVIN parduotuvėse drąsiai galiu rinktis tai ką mėgstu ir žinoti, kad kokybės kontrolę iki manęs atliko ekspertai.

► VIBLANCE GRANOLA

Pirmu numeriu visas skonių rožes atiduodu VIBLANCE granolai. Tai premium klasės granola, kurią dėjau net į kalėdines dovanas, nes deriniai, skonis ir pakuotė - 100 balų!

► SANCHON ekologiškas padažas LOUISIANA

Antras produktas, kuris vis dažniau atsiranda ant mūsų stalo – „Sanchon“ padažas „Louisana“. Ragavome jį per patį grilinimo sezoną, tai tiko ir prie vištienos ir prie kiaulienos šašlyko, kepsnio. O vaikai skaniai ir makaronus su šiuo padažu valgo.

► BIOSAURUS ekologiški kepti kukurūzų traškučiai su jūros druska

Ir žinoma, „Biosaurai“! Kai einame į LIVIN, tai vaiko pirmas klausimas: ar galėsiu paimti dinozauriukų su sūriu ir druska?  Man ramu, kad juos drąsiai gali valgyti ir mažasis, ir didysis sūnus, o aš esu rami, dėl šio produkto sudėties.


Indrė Matušauskienė – maisto tinklaraštininkė „Something about food“.
Kasdienybėje esu šiek tiek pedagogė, šiek tiek tekstų kūrėja, o šalia to dar ir šiek tiek virtuvės puodų užkalbėtoja. Su LIVIN pirmoji pažintis buvo studijų metu, kai mama pristatė mielių dribsnius. Būtent nuo šio produkto ir prasidėjo mano įvairiaspalvė kelionė į teisingą santykį su savimi, maistu, kuri tęsiasi iki šiol. Nepaisant buvusių mitybos klystkelių, kurie tapo geromis pamokomis, dabar galiu drąsiai pasidžiaugti, jog šiuo metu maistas man yra vienas iš pagrindinių elementų kasdienybėje. Vieną akimirką maisto pasirinkimas gali būti skirtas emociniam komfortui, kitą - tikros energijos užtaisui visai dienai!
Būtent dėl greito šiuolaikinio pasaulio tempo mėgstu savo organizmo naudai rinktis natūralius produktus, o prie to kas kartą puikiai prisideda LIVIN asortimentas!

► Ekologiškas "SANCHON" BARBEQUE padažas

Nemoku net apsakyti, ką jis tokio savyje turi, bet šaukštelis jo sugeba patiekalui suteikti gerą ir viliojantį skonį, o kartu ir tokį pilnatvės jausmą, kur atrodo, kad daugiau nieko jame netrūksta! Tikriausiai sužavėjo, kad šis padažas neturi dirbtinio skonio ir kvapo! Atsuki, įsidedi ir atrodo, kad atsiduri vasaros BBQ sezone!

► EL ORIGEN ekologiški plantanų traškučiai su paprikomis

Tobulas užkandis kelyje, pajūryje, ant sofos, darbe ar vakarėlyje! Be to įdomus jausmas jį valgant, nes atrodo, kad perkandus traškutį, lyg šaldantis pojūtis ateina!

 Ekologiška LEBENSBAUM malta kava GOURMET be kofeino

Man tai buvo visiškas atradimas vien dėl to, jog dėl kavos pamišę žmonės, apsilankę pas mus svečiuose, net neįtardavo, kokią kavą iš tiesų geria!😁 Žmonės paragavę kartodavo, kad kvapas ir skonis identiški tikrai kavai! Tiesa, ši kava atliko dar vieną gerą misiją! Vos paragavęs šios kavos, vyras sutiko, jog vakarais jokios kitos kavos nebegers apart šios!


Evelina Švaikauskaitė – maisto tinklaraštininkė Itsmevelina.
Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad viena vienintelė darbo patirtis į gyvenimą gali atnešti tiek daug gražių ir teisingų pokyčių! Į Vilnių studijuoti atvykusi iš mažo miestelio. Štai čia ir prasidėjo labai graži ir jau laiko patvirtinta draugystė su LIVIN. Tuo metu įsidarbinau pardavėja-konsultante „Biosala“ parduotuvėje, kuri vėliau susivienijo su LIVIN prekiniu ženklu.
Darbas parduotuvėje buvo vienas įdomiausių, bet kas svarbiausia - būtent čia prasidėjo mano meilė natūraliems, ekologiškiems produktams, ir tikriausiai jau tuomet buvo padėti pamatai mano dabartinei veiklai - maisto tinklaraščiui "itsmevelina". Tik tada to dar nežinojau. Kaip nežinojau ir to, kad po daugiau nei 10 metų kartu su LIVIN tapsime ne tik gerais draugais, bendradarbiausime, bet ir sukursime daug bendrų projektų!

 

 Produktyvumo gėrimai BRITE

Didžiausią įspūdį man paliko BRITE gėrimai su nootropikais. Kartais tikrai prireikia energijos kai bandai suderinti darbą ir maisto tinklaraštį. Tokiomis dienomis į kuprinę įsimetu BRITE ir keliauju į ofisą. Gėrime esantys ingredientai paskatina produktyvumą, gerina koncentraciją, o tonizuojantis efektas išlieka tolygus ilgesnį laiką, nei kad išgėrus kavos. Puikus variantas, kai nenori apsunkinti organizmo, nes jis labai lengvas, gaivus ir be pridėtinio cukraus.

► Ekologiška "Sanchon" kario pasta RED THAI

Esu išbandžiusi nemažai kario pastų, bet iki šiol nebuvau radusi tos vienintelės iki Livin man pasiūlė paragauti jų turimos. Labiausiai joje patinka subalansuotas aštrumas bei cinamono ir gvazdikėlio aromatai.

► "VIBLANCE" granola su kava ir šokoladu

„Viblance“ granolos paliko dideli įspūdį dėl itin kokybiškų ingredientų ir puikiai subalansuoto skonio. Nustebino dideli, chunky gabaliukai, nepagailėta ir liofilizuotų uogų bei riešutų. Granola su kava ir šokoladu buvo viena favoričių dėl sodraus, kokybiško šokolado skonio. Granolos įpakavimas taip pat vertas dėmesio ir puikiai tiktų kaip Kalėdinė dovana tiems, kurie mėgsta valgomas gardžias dovanas.

Visus produktus galite įsigyti LIVIN fizinėse arba internetinėje parduotuvėje.

Susiję produktai

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui