„Holle“ – šveicariškos kokybės ekologiškos košės kūdikiams ir mažiems vaikams

2021-05-07
„Holle“ – šveicariškos kokybės ekologiškos košės kūdikiams ir mažiems vaikams

„Holle“ apdorotos košės yra lengvai virškinamos net ir kūdikių virškinimo sistemos – visa tai dėl unikalaus gamybos metodo. Gamybos metu griežtai ir kruopščiai kontroliuojamas drėgmės ir karščio lygis, dėl ko krakmolas iš dalies suskyla ir grūdai tampa lengvai tirpstančiais dribsniais. Šis metodas užtikrina, kad kūdikis suvirškins viso grūdo produktus ir gaus energijos bei gyvybingumo iš bet kurios „Holle“ viso grūdo košės.

Galite pridėti papildomų ingredientų – pieno, vaisių, daržovių ar pieno mišinuko. „Holle“ košes lengvai pritaikysite savo vaiko skoniui ir amžiui. Tikslius receptus, kaip paruošti vertingą košę, rasite ant kiekvienos „Holle“ košės pakuotės.

Platus pasirinkimas

„Holle“ rekomenduoja pažintį su košėmis pradėti nuo klasikinių vieno grūdo košių. Taip galėsite įvertinti kiekvieną kūdikio reakciją į skirtingas grūdų rūšis ir, pastebėjus atskirų grūdų netoleravimą, bus lengviau jų išvengti ateityje. Jeigu kūdikis turi celiakiją, rekomenduojame rinktis iš penkių skirtingų „Holle“ košių be glitimo.

„Holle“ vieno grūdo košės, tinkamos kūdikiams nuo 4 mėnesių amžiaus:
- ryžių košė (be glitimo)
- speltų košė
- manų kruopų košė
- avižų košė
- sorų košė (be glitimo)

Sudėtinės košės, kurios tiks kūdikiams, sulaukusiems 6 mėnesių amžiaus:
- dribsnių košė (su bananais, avietėmis ir obuoliais)
- trijų grūdų košė (su ryžiais, kukurūzais ir soromis; be glitimo)
- vaisių košė su manų kruopomis ir bananais
- daržovių košė su moliūgais, kukurūzais ir ryžiais (be glitimo)

„Holle“ asortimente rasite net penkias košių rūšis be glitimo. Trys iš jų tinkamos vaikučiams jau nuo 4 mėnesių amžiaus:
- ryžių košė
- kukurūzų košė su tapijoka
- sorų košė

Ir dvi tinkamos vartoti 6 mėnesių sulaukusiems mažyliams:
- trijų grūdų košė
- daržovių košė su moliūgais, kukurūzais ir ryžiais

„Holle“ pieno košės kūdikiams

Maistinga pieno košė gali būti vertingu pasirinkimu maitinant mažylį per pietus ar vakare. Švelnaus skonio košės su pienu yra lengvai virškinamos, jose nėra pridėtinio cukraus. Rinkitės iš trijų skonių:
- pieno košė su soromis (nuo 4 mėnesių amžiaus)
- pieno košė su speltomis (nuo 4 mėnesių amžiaus)
- pieno košė su bananais (nuo 6 mėnesių amžiaus)

Norėdami pagaminti pienišką košę, pieną galite pilti į bet kurią „Holle“ košę (geriausia iš ekologinių ar biodinaminių ūkių; taip pat galite naudoti mamos pieną ar dirbtinius pieno mišinius). Kadangi karvių piene yra daugiau baltymų ir mineralų negu motinos piene, rekomenduojame pieną skiesti su vandeniu, sanykiu 1:1, pirmuosius 6 kūdikio gyvenimo mėnesius, kadangi kūdikio inkstai dar nėra visiškai išsivystę ir grynas pienas gali būti žalingas.

Kaip ir šviežias, taip ir atskiestas karvių pienas, skirtingai nei motinos pienas, savyje neturi pakankamai riebiųjų rūgščių, reikalingų kūdikiams, dėl to pirmuosius šešis mėnesius reikia papildomai į košę įpilti šalto spaudimo nerafinuoto saulėgrąžų ar kito aliejaus – jis suteiks kūdikiui reikalingų sočiųjų rūgščių, iš kurių itin svarbi linoleno rūgštis, bei riebaluose tirpių vitaminų. Taip stiprės kūdinio imuninė sistema ir leis jam ilgiau jaustis sočiam pavalgius.

Jeigu košė yra su pienu, papildomų priedų dėti nebereikėtų. Jeigu į košę pilate motinos pieną, jis neturėtų būti kaitinamas iki aukštesnės nei 40-45°C temperatūros, kad būtų išsaugotos visos vertingosios medžiagos. Kadangi mamos pienas yra sąlyginai riebus, patirtis parodė, kad košės su mamos pienu būna skystos trumpesnį laiką, tačiau konsistencijos svyravimai nepaveikia košės kokybės. Tam, kad išvengtumėte tokių situacijų, numatytą pieno kiekį padalinkite į dvi dalis ir paruoškite košę dviem etapais. Detalią informaciją apie Holle“ košių paruošimą rasite ant visų pakuočių.

Susiję produktai

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui